Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | 7. KAMPÜSLER ARASI SATRANÇ ŞAMPİYONASI REKOR KATILIMLA DÜZENLENDİ
7. KAMPÜSLER ARASI SATRANÇ ŞAMPİYONASI REKOR KATILIMLA DÜZENLENDİ
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri Eğitim Kurumları olarak geleneksel hale getirdiğimiz kampüsler arası satranç turnuvamızın yedincisi 8 Mayıs 2016 Pazar günü Bahçeşehir Okyanus Koleji Kampüsümüzde 12 farklı Okyanus Koleji kampüsünden 223 lisanslı satranç sporcusunun katılımıyla gerçekleştirildi.

Okyanus Kolejleri Eğitim Kurumları olarak, geleneksel hale getirdiğimiz kampüsler arası satranç turnuvamızın 7'ncisi, 8 Mayıs 2016 Pazar günü Bahçeşehir Okyanus Koleji Kampüsümüzde, 12 farklı Okyanus Koleji kampüsünden 223 lisanslı satranç sporcusunun katılımıyla gerçekleştirildi.

Bu yıl 7.'ncisi düzenlenen turnuvamız Türkiye Satranç Federasyonu İstanbul İl Temsilciliği ile ortaklaşa olarak tam profesyonel halde düzenlenmiştir. 12 Okyanus Koleji kampüsünden 223 lisanslı sporcu 3 farklı kategoride yarışmışlardır. Turnuvadaki kategorilerimiz 2-3.sınıflar minikler kategorisi, 4-5.sınıflar küçükler kategorisi ve 6-7-8.sınıflar yıldızlar kategorisi şeklinde gruplandırılmıştır.

İsviçre lig usulü 5 tur maç yapan sporcularımız madalya ve kupa kazanabilmek için kıyasıya bir mücadele örneği göstermişlerdir. Öğrencilerimiz turnuva sabahı bağlı bulundukları kampüslerinden yardımcı hosteslerin görevli olduğu servislerimizle turnuva alanına yolculuk etmişlerdir. Turnuvamız sabah 09.00'da yaka kartı teslimi, sporcu liste kontrolleriyle başlamıştır. Daha sonra tüm sporcularımız ve velilerimiz teknik toplantı ve açılış töreni için konferans salonuna yönlendirilmiştir. Saat 10.00 da 1. tur eşleşmelerimiz panolarda yayımlanmış ve ardından tur başlamıştır. 1.turun ardından kısa bir ara verilmiş ve ardından 2.tur başlamıştır. 2.tur bitiminde yarışmacı sporcularımız ve tüm konuklarımıza öğle yemeği servisi yapılmıştır.

Saat 13:00 da 3. Tur başlamıştır. 3.turun ardından ara verilmiş ve sonrasında saat 14:00 da 4.tur başlatılmıştır. 4.'ü turun ardından ara verilmiş ve son tur olan 5.tur eşlemeleri yayımlanmıştır. 5.tur öncesinde turnuvamızda görevli olan Türkiye Satranç Federasyonu Baş Hakem ve Hakem heyeti hizmetleri adına Okyanus Kolejleri Satranç Koordinatörü ve Turnuva Direktörü Hayri KONCA tarafından plaket ile ödüllendirilmiştir. Ardından Okyanus Kolejleri Satranç Öğretmenleri hizmetlerin dolayı Okyanus Kolejleri Bahçeşehir İlköğretim Müdür Yardımcısı Nurhan BALDİŞ tarafından plaketle ödüllendirilmiştir.

Saat 15.00 da 5. Tur başlamıştır. Son turun ardından yarışmacı öğrencilerimiz kendileri adına hazırlanmış olan turnuva katılım belgelerini teslim alarak servislerimizle kampüslerine kadar ulaştırılmışlardır. Bizler de Okyanus Kolejleri Eğitim Kurumları olarak, Başta Müzik ve Yetenek Ana Bölüm Başkanı Gökhan Turan’a, Satranç Koordinatörü ve Turnuva Direktörü Hayri Konca’ya, Türkiye Satranç Federasyonu Baş Hakemi Mustafa Işık’a, Görevli TSF Hakem Heyetine ve Okyanus Kolejleri Satranç Öğretmenlerimize Teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.


Haber
:
Hayri Konca
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Tarih
:
16 Mayıs 2016, Pazartesi 00:00
Okunma
:
64.747 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları