Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | 23 Nisan'da "Bir Tişört Al, Kardeş Okula Destek Ol!"
23 Nisan'da "Bir Tişört Al, Kardeş Okula Destek Ol!"
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji 5-C Sınıfı öğrencileri, kendi tasarladıkları tişörtleri 23 Nisan'da satışa sunarak elde edilecek geliri Ağrı Zeki Keşan İlköğretim Okulu'na bağışlayacaklar.

Okyanuslu öğrencilerden 23 Nisan'da örnek bir sosyal sorumluluk etkinliği...

Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Yetenekliler Ortaokulu 5-C Sınıfı öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel bir proje çalışması yaptılar.

Sahra Naz Temel, Bahadır Emre Karaman, Tuna Baran Böler, Furkan Topuz, Gökdeniz Şahin, Efe Mustafa Curuk ve Zeki Yavuz adlı öğrenciler, Bilgi Teknolojileri Dersi öğretmeni Gülşah Sezavar öncülüğünde Bilişim Teknolojileri Dersi'nde öğrendikleri grafik tasarım çalışmalarını, sosyal sorumluluk projesine taşıdılar.

Öğrencilerin Tasarımı Olan Tişörtler Satışa Sunulacak

Öğrenciler kendi tasarımlarından oluşan tişörtleri, 23 Nisan 2014 Çarşamba günü Bahçeşehir Kampüsü İç Bahçe'de 10.00-12.00 saatleri arasında satışa sunucaklar.

Satışlardan elde edilen gelir, Bahçeşehir Okyanus Kolejleri'nin kardeş okulu olan Ağrı Zeki Keşan İlköğretim Okulu'na bağışlanacak.

Ağrı Zeki Keşan İlköğretim Okulu'na daha önce öğrencilerin kendi harçlıklarından biraraya getirilen nakdi yardım ve lise öğrencilerinin mevye şöleninden elde edilen gelir bağışlanmıştı.

Sosyal Sorumluluk Etkinlikleri Sürecek

Bahçeşehir Okyanus Koleji Okul Müdürü Erdem Üzam etkinlikle ilgili olarak; "Okyanus Kolejleri verdiği akademik eğitimin yanında, sosyal duyarlılıkları gelişmiş ve insani değerleri olan bireyler yetiştirmektedir" diyerek bundan sonra bu tür çalışmaların devam edeceğini belirtti.

23 Nisan Çocuk Bayramı’nı kutlarken, Ağrı Zeki Keşan İlköğretim Okulu'ndaki kardeşlerimizi bir tişört alarak hatırlayalım.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
21 Nisan 2014, Pazartesi 15:09
Okunma
:
6.503 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları