Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılında 180 Bilimsel Proje
2016-2017 Eğitim Öğretim Yılında 180 Bilimsel Proje
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri Bünyesinde bulunan BARGEM biriminin önderliğinde Lise kademesinde 110, ortaokul kademesinde 70 bilimsel proje hazırlanarak TUBİTAK’ ın düzenlediği proje yarışmalarına başvurular gerçekleştirildi.

Fizik, Kimya, Biyoloji, Matematik, Tarih, Coğrafya, Felsefe, Edebiyat, Fen Bilgisi, Teknolojik Tasarım, Kodlama gibi alanlarda hazırlanan projeler ile toplamda 360 öğrenci bilimsel çalışmalara dâhil oldu. Bu çalışmalar, BARGEM laboratuarı, İstanbul Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi başta olmak çeşitli üniversitelerde gerçekleştirildi.

Bölge finallerinin açıklanmasından önce, proje çalışmalarında görev alan öğrenciler, okulumuz tarafından teşekkür belgesi ile onurlandırıldı.

Tüm kampüslerimizde gerçekleştirilen sunum etkinliklerinde, öğrencilerimiz bu yıl hazırladıkları projelerini okuldaki arkadaşlarına anlattılar. Bu sayede hem bölge finalleri öncesi kendi sunum tekniklerini geliştirdiler hem de sunumları dinleyen arkadaşlarının, önümüzdeki yıllar için proje yapma konusunda heveslenmelerini sağladılar. Bu çalışmalara dahil olan öğrencilerimize teşekkür belgelerini okulumuz ve Bargem birimi adına danışman öğretmenleri verdi.

Her yıl bilimsel projelerde gerek yurt içinde gerek yurtdışında açık ara farkla lider olan Okyanus Kolejleri, ülkemiz ve geleceğimiz için büyük önem taşıyan bu konuda göstermiş olduğu emeklerden dolayı, öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve Bargem birimine teşekkür ederiz.  


Haber
:
Abdullah KARALAR
Editör
:
Fırat TUMBUL
Tarih
:
02 Mart 2017, Perşembe 14:50
Okunma
:
16.857 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları