Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | "Ustalarla Tanışma, Ustalarla Çalışma" Etkinliğinin Konuğu Ressam Sait Günel
"Ustalarla Tanışma, Ustalarla Çalışma" Etkinliğinin Konuğu Ressam Sait Günel
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri Güzel Sanatlar Lisesi'nin düzenlediği "Ustalarla Tanışma, Ustalarla Çalışma" etkinliğinin konuğu Ressam Sait Günel olacak.

Ünlü ressam Sait Günel Okyanus Kolejleri Güzel Sanatlar Lisesi'nin konuğu olacak. Günel, 18 Şubat 2016 Perşembe günü saat 10.00-12.00 arası Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerine yönelik  "Suluboya" konulu seminer verecek ve atölye çalışması yapacak. 

Bahçeşehir Okyanus Kolejleri kampüsü Güzel Sanatlar Lisesi atölyelerinde gerçekleşecek etkinliğe tüm öğrencilerimiz davetlidir.

Sait Günel Hakkında

Sait Günel 1956 yılında doğdu. 1969 yılında yurtdışına yerleşti. Almanya’da dekorasyon eğitimi aldı. 1984 yılından itibaren grafiker ve serbest ressam olarak çalışmaktadır. Yurtdışında ve yurtiçinde, özel ve resmi kuruluşlarda farklı yaş gruplarıyla resim ve atölye çalışmalarını sürdürmektedir. İnsan doğa resimlerinde çeşitli boya ve malzeme kullanan sanatçının resimlerindeki belirgin özellik; reel olanın, yer yer deformasyonlarla, dokusal soyutlamayla bütünleşmesidir. Kendi geliştirdiği teknikle yaptığı çalışmalardan, özellikle nü resimleri uluşlar arası ortamlarda beğeni görmekte ve Uluslararası Yayınevleri ( TUSHITA, ARTEC, MAY ) tarafından takvim, poster ve afiş basımları gerçekleştirilmekte, fuarlarda sergilenmektedir. Sanatçı çalışmalarına Almanya, Hollanda ve Türkiye’de devam etmektedir


Haber
:
Zerrin ŞEN
Editör
:
Onca UĞURLU
Tarih
:
12 Şubat 2016, Cuma 15:30
Okunma
:
13.760 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları