• Avantajlı Kayıtlarımız Başladı
  • Store
  • Yaz Spor Okulu
  • Okyanus Koleji Bursluluk Sınavları ve Testler

'Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün' Projesinde Sempozyum Dönemi Gerçekleştirildi

Öğrenciler Meslekleri Tanıyor

Okyanus Koleji Ortaokul Kademesinde Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün projesi kapsamında Sempozyum dönemi başladı. Okyanus Koleji 5. ve 8. Sınıf öğrencileri Aralık ayı boyunca hayallerindeki meslekler hakkında bilgi sahibi olma imkanı buldu.

Projeye yüzlerce veli destek verdi

Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün projesi kapsamında yüzlerce veli meslek tanıtımı için öğrencilerle buluştu. Okyanus Koleji Ortaokulu velileri kendi mesleklerini detaylı bir şekilde öğrencilere anlattı. Öğrenciler hayallerindeki mesleklerle ilgili tüm bilgilere sahip olarak, akıllarına takılan tüm soruların cevaplarına kavuştular.

Öğrenciler 397 Farklı Meslek hakkında bilgi sahibi oldu.

Okyanus Koleji Ortaokul öğrencileri 397 farklı mesleğin (doktor, avukat, mühendislik, pilot, öğretmen, futbolcu, sanatçı vb.) meslek incelikleri, çalışma saatleri gibi tüm konular hakkında detaylı olarak bilgi sahibi olundu. Proje sorumlusu Çiğdem Aghazadeh: ‘Sempozyum aşamasında öğrenciler, alanında uzman olan meslek sahiplerinden kendi mesleklerinin inceliklerini öğrenme fırsatı buldular. Ayrıca gelecekte sahip olmak istedikleri meslekler ile ilgili öğrenmek istedikleri tüm bilgileri meslek sahiplerine sorma imkanı buldular. Projenin bu aşaması, öğrencilerimizin gelecek hedeflerine giden yolda daha emin adımlarla yürümelerini sağlamaktadır.’ dedi. Proje Ortaokul 5. Sınıf öğrencilerinin hayal ettikleri mesleklerde 1 gün geçirme aşaması olan ‘Meslek Ziyareti Aşaması’ ile Ocak ayında başlayacaktır.

» Haber: Didem Çiğdem AGHAZADEH

» Editör: Fırat TUMBUL

» Ekleme Tarihi: 03 Ocak 2017, Salı 14:09

» Okunma: 4.184 defa okunmuş

Genel Müdürlük : Talat Paşa Cad. Yeşil Irmak Sok. No:1 Esenkent - İSTANBUL
    Okyanus Kolejleri, Okyanus Holding kuruluşudur.
    Galaksi Reklam Ajansı