Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | "Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün" Polis Mesleği
"Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün" Polis Mesleği
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji'nde "Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün" Projesi

Avcılar Okyanus Koleji'nde Öğrencilere rehberlik servisinin düzenlediği "Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün "Projesi kapsamında öğrencilerimiz "Polis " mesleğini tanımak için Avcılar İlçe Emniyet Müdürü Hakan BOLAT ve Avcılar Polis Merkezi Çalışanları ile bir araya geldiler.

Avcılar Okyanus Koleji’nde 15 Şubat 2017 Çarşamba günü saat 11:00 ile 13:00 arasında öğrencilerimiz  "Polis Memurluğu" mesleğini tanımak için Avcılar İlçe Emniyet Müdürü Hakan BOLAT ve Avcılar Polis Merkezi Çalışanları ile bir araya geldiler. Meslek hakkında bilgi sahibi oldular.Emniyet Müdürü Hakan BOLAT ve Avcılar Polis Merkezi Çalışanlarına sorular sordular. Bu konuda müdürümüzden tavsiyeler aldılar. Polis olmak için gerekli özellikleri konuştular. Toplum ve insan güvenliğinin öneminden bahsettiler. İlçe Emniyet Müdürlüğüne ve Polis Merkezine gelen insanların hangi işlemlerden geçtiğine çalışma ortamında birebir olarak deneyimle şansı buldular. Böylece öğrencilerimiz hayallerini gerçekleştireceklerine olan inançları bu projeyle hayata geçti.

Haber
:
Münire Nilay COŞAR
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Muhsine DEMİR
Tarih
:
21 Şubat 2017, Salı 16:59
Okunma
:
1.185 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları