Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | "Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün" Eczacılık Mesleği
"Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün" Eczacılık Mesleği
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji'nde Öğrencilere rehberlik servisinin düzenlediği "Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün "Projesi kapsamında öğrencilerimiz İkra Hazal Önsal ve Hanzade Dörder "Eczacılık " mesleğini tanımak için Eczacı Gül As Gültekin ile bir araya geldiler.

Avcılar Okyanus Koleji’nde 9 Şubat 2017 Perşembe günü saat 13:30 ile 14:00 arasında öğrencilerimiz İkra Hazal Önsal ve Hanzade Dörder "Eczacılık " mesleğini tanımak için Eczacı Gül As Gültekin ile bir araya geldiler. Meslek hakkında bilgi sahibi oldular. Eczacı Gül As Gültekin  sorular sordular. Bu konuda eczacı hanımdan tavsiyeler aldılar. Mümessilin eczacılık sektöründeki yerini öğrencdiler. Eczacı olmak için gerekli özellikleri konuştular. İnsan sağlığının öneminden bahsettiler. Eczaneye gelen hastaların işlemlerinin tümü  bilgisayar ortamında birebir olarak deneyimle şansı buldular. Böylece öğrencilerimiz hayallerini gerçekleştireceklerine olan inançları bu projeyle hayata geçti. Ailelerden teşekkür ve takdir dolu mesajlar aldık.


Haber
:
Münire Nilay COŞAR
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Muhsine DEMİR
Tarih
:
21 Şubat 2017, Salı 17:00
Okunma
:
1.579 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları