Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | 'Ben de Yazarım Türkiye' yarışmasının kazananları belli oldu
'Ben de Yazarım Türkiye' yarışmasının kazananları belli oldu
  • Paylaş
Türkiye’nin Her Bölgesinden Öğrencilerin Katılabildiği Yarışmanın Konusu “Kaynakları Tükenen Gezenin Ağzından İnsanlığa Mektup”

Okyanus Kolejleri tarafından düzenlenen “ Ben de Yazarım Türkiye” yarışmasının kazananları belli oldu. Türkiye’nin her yerinden öğrencilerin katılabildiği yarışmanın konusu “ kaynakları tükenen gezenin ağzından insanlığa mektup” idi. Toplam 665 küçük yazarın katıldığı yarışmada;

Birinciliği Amasya Ziyaret Ortaokulu’ndan “Fatma Seher Yılmaz” aldı. İnsanlığın dünyaya olan etkileri ve bu etkilerin devam etmesiyle doğabilecek riskleri çarpıcı bir biçimde gözler önüne seren Fatma Seher Yılmaz, mektubundaki ayrıntılara gösterdiği özen ve şairane anlatımıyla jüri tarafından birinciliğe değer bulundu.

“Görün Artık” diye başladığı mektubuyla gezenin dilinden insanlığa hitap eden, geçmişten günümüze değişen insanlığın dünyaya verdiği zararı özgün bir üslupla anlatan Edirne Yusuf Hoca Ortaokulu’ndan “ Meryem Doğru” adlı öğrenci ise jüri tarafından ikinciliğe değer bulundu.

Alışılmışın dışında, dünyanın doğuşunda yaşanılan patlamayı dünyanın dilinden anlatarak sözlerine başlayan ve bugüne dek yaşadığı değişimi bizlere oldukça gerçekçi bir şekilde ileten Özel eğitim ve Yaşam Merkezi Fatih Okyanus Ortaokulu’ndan “ Zeynep Kurtuluş”  modern ve etkileyici yaklaşımıyla jüri tarafından üçüncülüğe değer bulundu.


Haber
:
Serap Baran
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Tarih
:
16 Mayıs 2016, Pazartesi 00:00
Okunma
:
52.751 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları