Fatih Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Fatih Kampüsünde İlkokula Veda Ortaokula Merhaba Gecesi Düzenlendi
Fatih Kampüsünde İlkokula Veda Ortaokula Merhaba Gecesi Düzenlendi Fatih Kampüsünde İlkokula Veda Ortaokula Merhaba Gecesi Düzenlendi
  • Paylaş
Fatih Okyanus Koleji İlkokul idaresi, İlkokul 4. sınıflar için 23.05.2017 Salı akşamı okul bahçemizde özel bir organizasyonla İlkokula Veda, Ortaokula Merhaba gecesi düzenledi.

Gecemiz İlkokul Müdür Nil Baylar'ın öğrenci ve velilerimize duygu ve düşüncelerini ilettiği açılış konuşması ile başladı. Ardından danışman öğretmenimiz Nur Güngör'ün konuşması ile devam etti. 4.A sınıfından Elif Pehlivan, 4.B sınıfından Yağmur Naz Eroğlu'nun ilkokulu bitirmenin onlara kazandırdıkları ile ilgili konuşma yaptılar.

Konuşmaların ardından öğrenci vevelilerimize yemek servisi yapıldı. Yemek sırasında öğrencilerimizin ilkokul anılarından derlenen slayt gösterimiz velilerimize sunuldu.

Yemek bitiminde öğrencilerimize İlkokul Müdürümüz Nil Baylar tarafından mezuniyet sertifikaları verildi. Mezuniyet pastası kesimi ve kep atma bölümleri öğrencilerimiz için unutulmaz anılar arasında yer aldı.

Ardından tüm öğrenci ve velilerimiz, orkestramız eşliğinde çalışnan müziklerle doyasıya eğlendiler.  


Haber
:
Nil Baylar
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Dilara Tekin
Tarih
:
27 Mayıs 2017, Cumartesi 11:50
Okunma
:
1.328 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları