Fatih Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Fatih Kampüsü İlkokul Kademesinde Anne-Baba Atölyesi Etkinliğinin 2.'si Gerçekleşti
Fatih Kampüsü İlkokul Kademesinde Anne-Baba Atölyesi Etkinliğinin 2.'si Gerçekleşti Fatih Kampüsü İlkokul Kademesinde Anne-Baba Atölyesi Etkinliğinin 2.'si Gerçekleşti
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri İlkokul Kademesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi tarafından yürütülen "Anne Baba Atölyesi" projesi devam ediyor.

İlkokul 1.2.3. ve 4. sınıf velilerinden oluşan gruplarla, rehber öğretmenlerin liderliğinde yürütülen çalışma Mart, Nisan ve Mayıs aylarında başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.

Velilerden oluşan gruplarla yürütülen çalışma Mayıs ayı itibarı ile Fatih Okyanus Kolejinde ‘Aile İçi İletişim ve Çatışma Çözme Becerileri’ konulu atölye çalışması ile tamamlandı. Atölye 2 oturumda gerçekleştirildi. Birinci oturumda Uzm.Psk.Nihal SANCAKTAR tarafından iletişimin önemine dair interaktif sunumlar yapılırken, ikinci oturumda da Psk. Hanife ÖZER tarafından yaratıcı drama etkinlikleri ile iletişim becerilerini geliştirme ve çatışma çözme yöntemleri üzerine etkinlikler gerçekleştirildi.

Veliler atölye çalışmasından memnuniyetlerini dile getirerek farkındalıkları artmış bir şekilde ayrıldılar.


Haber
:
Nil Baylar
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Halil Aktaş
Tarih
:
12 Mayıs 2017, Cuma 16:19
Okunma
:
1.304 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları