Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Voleybol Genç A Kategorisinde 3 Takımla Türkiye Şampiyonasına Gidiyoruz
Voleybol Genç A Kategorisinde 3 Takımla Türkiye Şampiyonasına Gidiyoruz
  • Paylaş
Sportif Başarı Projesi kapsamında Ankara, İzmir ve İstanbul Avcılar Kampüslerimizde Oluşturulan Genç A Voleybol Takımlarımız 19 - 25 Mayıs 2016 Tarihlerinde Nevşehir'de Düzenlenecek Olan Türkiye Şampiyonasına Gidiyor.

Bu şampiyonada Türkiye Şampiyonu olan okul, Haziran sonunda Sırbistan'da yapılacak olan Liseler arası Dünya Şampiyonasında Türkiye'yi temsil edecektir.
Daha önce Voleybol branşında, hiçbir okulun ulaşamadığı başarıyı yakalayan Ankara Kampüsü, İzmir Kampüsü ve İstanbul Avcılar Kampüsü Erkek Voleybol takımlarımızdır.

Türkiye geneli MEB'in düzenlediği Liseler arası Genç A Kategorisi, Erkek Voleybol müsabakalarında Okyanus Kolejleri Ankara Kampüsü; G.Antep, İzmir Kampüsü; Isparta, İstanbul Avcılar Kampüsü ise Gümüşhane'de 23 - 27 Nisan 2016 tarihlerinde düzenlenen, Yarı final müsabakalarında hiç yenilmeden şampiyon olarak 19 - 25  Mayıs 2016 tarihlerinde Nevşehir'de oynanacak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanmıştır.

Türkiye şampiyonasına Türkiye geneli 8 okul katılmaktadır.


Haber
:
Kuzey Kayahan SARAN
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Tarih
:
28 Nisan 2016, Perşembe 00:00
Okunma
:
4.558 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları