Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Veli Cup Turnuvası Kasım'da Başlıyor
Veli Cup Turnuvası Kasım'da Başlıyor
  • Paylaş
‘’Ortaokul Veli Cup’’ Turnuvaları ile Haydi Spor Yapmaya

Siz değerli Ortaokul Velilerimizin spor yapmalarını desteklemek, en değerli varlıklarımız olan çocuklarımıza örnek olmak sporu sevdirmek ve hayatımızın birçok dönemlerinde yaptığımız özlem duyduğunuz spor branşlarını yapmak adına velilerimizin tanışması amacıyla sizleri, her ay farklı bir branşta düzenlenecek olan ‘’Veli Cup’’a bekliyoruz.

İlk Müsabakalar  07- 20 Kasım 2016 tarih aralığında Futbol branşında yapılacak olup bazı kampüslerimizde ise Masa Tenisi tunuvaları ile başlayacaktır. Kasım ayı Veli Cup takvimi Futsal/futbol turnuvaları; Ataşehir, Beykent, Sancaktepe, Halkalı, Avcılar, Beylikdüzü, Bahçeşehir, Çekmeköy, Mimarsinan, Kemerburgaz, İzmir Mavişehir, İzmir Bornova, Adana, Ankara İncek, Ankara Eryaman, Bursa Nilüfer, Antalya.

Masa tenisi; Fatih, Bahçelievler, Güneşli olarak belirlenmiştir.

Velilerimiz isterlerse müsabakalara 1 misafirini davet edebilirler. Müsabakalar 07-20 Kasım tarih aralığında yapılacak olup günleri ve saatleri fikstürler çekildikten sonra en az 4 gün önceden sizlere bilgi verilecektir.

Yer: Kampüs halı sahaları ve spor salonları

Başvuru: Ortaokul sınıf danışman öğretmenler ve Beden Eğitimi Zümresi

Başvuru formunun teslim edileceği tarih: 31 Ekim 2016

OKYANUS KOLEJLERİ ORTAOKUL VELİ CUP TURNUVASI BAŞVURU FORMU

“OKYANUS’TA SPOR GÜZELDİR” SLOGANIYLA HAYDİ KAMPÜSLERİMİZE SPOR YAPMAYA…

Siz değerli Ortaokul Velilerimizin Spor yapmalarını desteklemek, en değerli varlıklarımız olan  çocuklarımıza örnek olmak ,sporu sevdirmek ve hayatımızın birçok dönemlerinde yaptığımız özlem duyduğunuz spor branşlarını yapmak adına velilerimizin tanışması  amacıyla her ay farklı bir branşta ‘’Veliler Arası Turnuva’’ yapılması planlanmıştır.

Bu bilgi doğrultusunda;

Siz değerli Ortaokul Velilerimizi  07 – 20 Kasım 2016 tarih aralığında tüm kampüslerimizde Futbol / Futsal  turnuvasına davet ediyoruz

Not: Ataşehir -  Fatih – B.evler kampüslerimizde Masa Tenisi Turnuvası yapılacaktır.

Müsabaka tarihleri: 07-20 Kasım tarih aralığı

Turnuva tarihi katılım sayılarına göre gerekli görüldüğü takdirde tekrar güncellenip sizlere bilgi verilecektir.

KATILIM ŞARTLARI:

Velilerimizden Sağlık raporu istenecektir. Veliler müsabaka öncesi rapor sunmaması durumunda yerine geçecek sorumluluğun kendisine ait olduğunu beyan eden hazırlanacak olan belgeyi imzalanması istenecektir.

Velilerin branşlara özgü kişisel malzemelerini kendisi getirecektir.

Velilerimiz isterlerse  müsabakalara 1 misafirini davet edebilirler.

Müsabakalar 07-20 Kasım tarih aralığında yapılacak olup günleri ve saatleri fikstürler çekildikten sonra en az 4 gün önceden sizlere bilgi verilecektir. (Geçtiğimiz yıllarda yaptığımız Veli Cup uygulamalarındaki tecrübelerimize dayanarak müsabakalar Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe günlerinde yapılması planlanmakta, bazı kampüslerimizde ise Cumartesi günleri de yapılması düşünülmektedir.)

Sizlere dağıtılan başvuru formlarını en geç 31 Ekim 2016 tarihine kadar Ortaokul Sınıf Danışman Öğretmeninize teslim ediniz.

 

 

 

 


Haber
:
Fırat TUMBUL
Editör
:
Fırat TUMBUL
Tarih
:
26 Ekim 2016, Çarşamba 11:21
Okunma
:
1.082 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları