Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Ortaokul Anne Baba Veli Eğitim Semineri Devam Ediyor
Ortaokul Anne Baba Veli Eğitim Semineri Devam Ediyor
  • Paylaş
Ortaokul velilerine yönelik Mayıs ayında Ortaokul Anne Baba Okulu Veli Eğitim Seminer programı gerçekleştirilecektir.

Ortaokul 5. 6. 7. 8. ve İlkokul 4. Sınıf öğrenci velilerinin katılacağı; Sosyal Medya Kullanımı (İnternet Bağımlılığı, Siber zorbalık, Teknoloji Bağımlılığı, Sosyal Medya ve Taciz, Güvenli İnternet Kullanımı ve Çocuklarımız) veli eğitim seminer programı Mayıs ayında Okyanus Kolejleri’nde gerçekleştirilecektir.

Ortaokul 5. 6. 7. 8. ve ilkokul 4. Sınıf velilerine yönelik düzenlenecek olan ‘Sosyal Medya Kullanımı (İnternet Bağımlılığı, Siber zorbalık, Teknoloji Bağımlılığı, Sosyal Medya ve Taciz, Güvenli İnternet Kullanımı ve Çocuklarımız) konulu veli eğitim semineri ile ilgili Ortaokul Rehberlik Ana Bölüm Başkanı Didem Çiğdem Aghazadeh; ‘Sosyal Medya Kullanımının çok yaygın olduğu günümüzde, gençlerimizin sosyal medyayı nasıl olumlu ve verimli kullanmaları gerektiğini anlattı. Ergenlik çağındaki bireylerde risk alma, merak etme, karşı çıkma özellikleri artmaktadır. Siber dünyanın risklerinin en etkili olabileceği ergen bireyler kadar onların ailelerinin de güvenli internet konusunda bilgi sahibi olmaları gerekmektedir. Ailelerin, çocuklarının internette nelerle karşılaşabilecekleri, siber zorbalık, sosyal medyadaki riskler konusunda bilgi sahibi olmaları ve çocuklarının sosyal medyayı güvenli kullanabilmeleri için neler yapmaları gerektiği hakkında detaylı bilgi sahibi olmaları amacıyla yapılan ‘Ortaokul Anne Baba Okulu Veli eğitim Semineri’ düzenlenmektedir.’ dedi.

Ortaokul Anne Baba Okulu Veli Eğitim Semineri Mayıs ayında Okyanus Kolejlerinde gerçekleştirilecektir.

 

 

 


Haber
:
Didem Çiğdem AGHAZADEH
Editör
:
Fırat TUMBUL
Tarih
:
04 Mayıs 2017, Perşembe 14:15
Okunma
:
1.561 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları