Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Ortaokul Anne Baba Okulu Veli Eğitim Semineri Başlıyor
Ortaokul Anne Baba Okulu Veli Eğitim Semineri Başlıyor
  • Paylaş
Ortaokul Velileri Çocukları İle İlgili Tüm Sorulara Yanıt Bulacaklar

Ortaokul öğrenci velilerinin çocukları hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilmelerini ve onlara fiziksel, zihinsel, duygusal, gelişimsel ve ruhsal anlamda nasıl daha yararlı olabileceklerine yönelik destek sağlayan bu proje ortaokul 5.6.7. ve 8. Sınıf velileri ile 4. Sınıf velilerinin katılımlarıyla gerçekleştirilecektir.

Çocuğuma Bu Dönemde Nasıl Yaklaşmalıyım? Sorusu cevap buluyor.

Ortaokul ‘Anne Baba Okulu Projesinin’ veli eğitimlerinde öğrencilerin bu yaş döneminde neler yaşadıkları, anne ve babaların bu dönemlerde öğrencilere nasıl yaklaşması gerektiği üzerine veli semineri gerçekleştirilecektir. Ortaokul Rehberlik Ana Bölüm Başkanı Çiğdem Ağazade ‘Öğrencilerimizin psikolojik, fizyolojik, ruhsal vb. tüm gelişimleri hakkında bilgi sahibi olmak, onlara daha çok destek olunabilmesine ve gelişimlerine olumlu katkı sağlanmasını sağlayacaktır. Bu sebeple Okyanus Koleji Ortaokul Anne Baba Okulu veli eğitimleri ile hem öğrencilerimize hem de velilerimize büyük katkı sağlayacaktır.’ dedi. Anne Baba Okulu veli eğitim semineri 4 Mart 2017 Cumartesi günü gerçekleştirilecektir.


Haber
:
Fırat TUMBUL
Editör
:
Fırat TUMBUL
Tarih
:
27 Şubat 2017, Pazartesi 10:20
Okunma
:
1.423 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları