Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Ortaokul Anne Baba Okulu Veli Eğitim Semineri Başarıyla Tamamlandı
Ortaokul Anne Baba Okulu Veli Eğitim Semineri Başarıyla Tamamlandı
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri 4. 5. 6. 7. ve 8. Sınıf öğrenci velilerine ‘Ortaokul Anne Baba Okulu’ veli eğitim seminerini 4 Mart tarihinde gerçekleştirdi.

Okyanus Kolejleri ortaokul kademesi tarafından gerçekleştirilen ‘Anne Baba Okulu’ veli eğitim semineri kapsamında velilere ‘ Ergenlik ve Anne Baba Tutumları’ konulu veli eğitim semineri düzenlendi. Eğitim semineri Okyanus Kolejleri şubelerinde uzmanlar tarafından 4. 5. 6. 7. Ve 8. Sınıf velilerine Ergenlik ve Anne Baba Tutumları konusu anlatıldı. Eğitim sonrasında velilerin soruları cevaplandırılarak, eğitime katılan tüm velilere ‘Okyanus Kolejleri Katılım Belgesi’ verildi.

Velilerimiz Çocuklarının Ergenlik Çağı Hakkında Uzmanlar Tarafından Detaylı Bilgi Sahibi Oldu

Okyanus Kolejleri Ortaokul Kademesinin düzenlemiş olduğu ‘Ergenlik ve Anne Baba Tutumları‘ eğitiminde ‘Ergenlik Nedir?‘ ‘Ergenlik Döneminde yaşanılan sosyal, fiziksel, ruhsal ve cinsel kimlik değişimleri’ ‘Bu Dönemde Doğru Anne Baba Tutumu Nasıl Olmalı?’ gibi birçok soru uzmanlar tarafından velilere aktarıldı. Ortaokul PDR Ana Bölüm Başkanı Çiğdem AĞAZADE‘ Çocuklarımızın çocukluk ile yetişkinlik arasında yaşadığı bu dönem kişilik gelişimleri açısından çok önemli. Karakterlerinin şekillendiği bu dönem hakkında detaylı bilgi sahibi olunması, bu dönemde nasıl yaklaşılması gerektiğinin bilinmesi ve onların kişilik gelişimlerine nasıl olumlu katkıda bulunulabileceği üzerine dikkat edilmesi gerekmekte. Bu önemli dönemde ebeveynlerin tutum ve davranışları çocuklarının geleceklerini etkilemekte.  Anne Baba Okulu Veli eğitimi tüm velilerimizin ergenlik hakkında daha fazla bilgi sahibi olmasına katkı sağlarken, bu dönemde nasıl yaklaşılması gerektiği üzerine de uzmanlar tarafından detaylı bilgi verilmesi sağlanmıştır.’  dedi.

Akıllara Takılan Tüm Sorular Yanıt Buldu

‘Ortaokul Anne Baba Okulu’ veli eğitim seminerinde tüm veliler kendi çocukları ile bu dönemde yaşadıkları sorunlar ve ne yapabilecekleri hakkında uzman kişilere soru sorma imkanı buldular. ‘Ergenlik ve Anne Baba Tutumları’ eğitim semineri sonunda tüm veliler uzmanlara sorularını yönelterek bu dönem ve çocuklarına nasıl yaklaşmaları gerektiği hakkında tüm sorularına yanıt buldular.

Ortaokul Anne Baba Okulu Yüzlerce Veliye Ulaştı

4 Mart tarihinde gerçekleştirilen ‘Ergenlik ve Anne Baba Tutumları’ konulu Anne Baba Okulu veli eğitim seminerine yüzlerce veli ilgiyle katıldı. Eğitim semineri sonunda 4.5.6.7. ve 8. Sınıf velileri memnuniyetlerini dile getirdiler.


Haber
:
Fırat TUMBUL
Editör
:
Fırat TUMBUL
Tarih
:
07 Mart 2017, Salı 15:41
Okunma
:
1.800 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları