Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Kolejlerinin Kalbi İyilik İçin Çarpıyor
Okyanus Kolejlerinin Kalbi İyilik İçin Çarpıyor
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri Halep İçin Yardım Elini Uzattı

Savaş mağduru sivillerin zorlu kış şartlarındaki hayat mücadelesi devam ediyor ve Okyanus Kolejleri, öğretmenleri, öğrenciler ve velileriyle birlikte yardım eli uzatıyor. Okyanus Kolejleri Öğrenci Meclisleri, Türk Kızılayı’nın özverili çalışmalarına ortak olarak Haleplilerin ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalar başlattı.

Türk Kızılayı Derneği, geçtiğimiz haftalarda savaş koşullarında açlık ve sefaletle yaşamak zorunda kalan Halepliler’e yardım kampanyası başlattı. “Görmezden Gelmeyin” sloganıyla duyurulan kampanyaya tüm okullarımızdan çabucak destek geldi. Yiyecek, giyecek yardımları çabucak yapıldı, yardım kuruluşlarına teslim edildi. Şimdi ise Okyanus Kolejleri Öğrenci Meclisleri SMS ve bağış kampanyası ile desteğini arttırmak için harekete geçti.

SMS ile bağış yapman isteyen öğrenci ve velilerimiz tüm GSM operatörleri üzerinden cep telefonlarından 2868’e OKYANUSHALEP yazarak mesaj (SMS) gönderdiklerinde 10 TL bağışta bulunmuş olacaklar.

Ayrıca tüm banka şubelerindeki Kızılay hesaplarına bağış yapabilirler. Bağış yaparken açıklama kısmına OKYANUS HALEP yazılması gerekmektedir.

Gelin, bu zorlu şartlarda onlar için bir kez daha harekete geçelim. Yaralarını birlikte saralım. Halepliler yardımlarınızı bekliyor. Siz de insani yardım çalışmalarına maddi bağışta bulunarak Kızılay’ın çalışmalarına destek olabilirsiniz. Desteğiniz için tüm ihtiyaç sahipleri adına teşekkür ederiz.
  


Haber
:
Fırat TUMBUL
Editör
:
Fırat TUMBUL
Tarih
:
12 Ocak 2017, Perşembe 17:48
Okunma
:
2.568 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları