Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Kolejleri 'Ortaokul Spor Star' Heyecanı Başlıyor
Okyanus Kolejleri 'Ortaokul Spor Star' Heyecanı Başlıyor
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri'nde Ortaokul tüm 5.6.7.sınıf öğrencilerini kapsayan ve Beden Eğitimi Zümreleri tarafından uygulanacak "Okyanus Kolejleri Ortaokul Spor Star’’ları heyecanı başlıyor...

Öğrencilerin dostça yarışmalarını, sosyalleşmelerini ve sporu kültürü edinmelerini sağlamak, var olan potansiyellerinin keşfedilmesi, açığa çıkarılmasını sağlamak amacıyla düzenlenecek yarışmalar 9 Mart-26 Mayıs tarihleri aralığında tüm kampüslerimizde kendi yaş guruplarında 5.6.7.sınıf öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşecektir.

Öğrencilerimiz;

20 metre koşu,

Dikey sıçrama,

Durarak ve  yatay sıçrama,

Balon Taşıma (sn)

Hızlı Çam Ağacı oluşturma kategorilerinde kampüslerinde yarışarak sınıflarının kızlarda ve erkeklerde en iyi ilk 2 derecelerini elde edebilmek ve tüm Okyanus Kolejleri öğrencileri arasında ilk 3 derece elde edip‚‘Spor Star‘‘olabilmek için tatlı bir rekabette ter dökeceklerdir.

Avrupa ve Anadolu yakasındaki tüm Okyanus Kolejleri kampüslerinin dışında il dışı kampüslerinde de yapılacak olan yarışmalar belirtilen tarihlerin sonrasında ilk 2 dereceyi elde eden öğrencilerimiz Mayıs ayında Avcılar Okyanus Parkta düzenlenecek olan‚‘Spor Star‘‘ Finalleri sonrasında 1.2. ve 3. leri belirlenecektir. İl dışı kampüslerde il içerisinde birden fazla kampüs var ise il birinciliği için yok ise kampüs birinciliği için yarışacaklardır.

''Ortaokul Star Spor'' yarışmalarına katılan tüm öğrencilerimize  başarılar dileriz...


Haber
:
Fırat TUMBUL
Editör
:
Fırat TUMBUL
Tarih
:
08 Mart 2017, Çarşamba 10:52
Okunma
:
1.019 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları