Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Kolejleri Ortaokul Genç Yetenekler Müzik Yarışması Kampüs Finali Sonuçları
Okyanus Kolejleri Ortaokul Genç Yetenekler Müzik Yarışması Kampüs Finali Sonuçları
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri "Ortaokul Genç Yetenekler Yarışması'' Piyano, Gitar, Keman, Ses ve Vurmalı çalgılar dallarının kampüs finalleri yapıldı.

Okyanus Kolejleri, ortaokul kademesi 'Genç Yetenekler Yarışması' kampüs finallerinde, eğlenceli ve heyecanlı dakikalar yaşandı.

Genç Yetenekler Yarışması programı doğrultusunda, Okyanus Kolejleri' nin İstanbul içi tüm kampüslerinde, Bursa Nilüfer, Adana ve Antalya Konyaltı kampüslerinde piyano, gitar, keman, ses ve vurmalı çalgılar dallarında 27 Şubat-10 Mart  2017 tarihleri arasında kampüs finalleri yapıldı.

Programda;

Yetenek ve müzik öğretmenleri tarafından oluşturulan komisyon önünde, başvuru yapan öğrenciler yeteneklerini sergilediler.

Her kampüsten piyano, gitar, keman, ses ve vurmalı çalgılar dallarında finalist olan öğrenciler, 6 Mayıs Cumartesi İstanbul Kemerburgaz kampüsünde diğer kampüslerin finalistleri ile zorlu ve eğlenceli bir rekabete gireceklerdir.

Şimdiden tüm finalist öğrencilerimize başarılar dileriz.

Finalist öğrencilerin listesine buradan ulaşabilirsiniz.


Haber
:
Gökhan TURAN
Editör
:
Fırat TUMBUL
Tarih
:
10 Mart 2017, Cuma 15:37
Okunma
:
5.890 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları