Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Kolejleri Nano Teknoloji İle Temizlendi
Okyanus Kolejleri Nano Teknoloji İle Temizlendi
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri’nde tuvalet ve lavabolar yüksek hijyen gücüne sahip antibakteriyel Nano teknolojik ürün olan Btm NanoClearAg sprey ile temizlendi.

Nano Teknoloji İle Antibakteriyel Okul

Okyanus Kolejleri Nano Teknoloji ile yapılan temizlik ve hijyen çalışmaları sayesinde öğrenciler daha sağlıklı ve hijyenik ortamlarda eğitim görüyorlar.

Bu yıl başlanan uygulama ile Nano Teknoloji Laboratuvarlarında geliştirilmiş, Avrupa Birliği Standartlarına göre üretilmiş, çok özel formüllü ve patentli nano gümüş solüsyonu ihtiva eden sprey ile öğrencilerin sık kullandığı ve bakteri üretimine çok açık olan tuvalet, lavabo gibi alanlar belirli periyotlarla temizlenmekte ve antibakteriyel bir ortam sağlanmaktadır.  

Uygulandıktan sonra uzun süre ortamda bakteri üremesini engelleyen uygulama ile öğrencilerin bulunduğu ortamlarda istenmeyen virüs ve mikroorganizmaların üremesi ve hastalıklara sebep olmasının engellenmesi hedeflenmektedir.

Nano Teknolojik Temizlik Nedir?

Çevre dostu ve tamamen yeşil kimyasal yollarla üretilen Btm NanoClearAg ürün, içerik olarak alkol, amonyak, antibiyotik ve triklozan veya başka bir kimyasal içermemektedir. İnsan sağlığına, hayvanlara ve bitkilere zarar vermediği, alerji yapmadığı belgelenmiştir. Sağlık Bakanlığı’ndan alınan “Biyosidal Ürün Ruhsatnamesi”ne sahiptir ve uzun süre etkili, antibakteriyel ve koku giderici bir spreydir. 


Haber
:
Erdem ÜZAM
Editör
:
Fırat TUMBUL
Tarih
:
28 Kasım 2016, Pazartesi 16:48
Okunma
:
1.232 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları