• Avantajlı Kayıtlarımız Başladı
  • Okyanus Koleji Bursluluk Sınavları ve Testler

Okyanus Kolejleri İlkokul Öğrencileri Çanakkale'de

Yorumlar;

• Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.
    Okyanus Koleji İlkokul öğrencilerinin ve velilerinin katılımıyla 06 Mayıs Cumartesi günü Çanakkale/Gelibolu gezisi düzenlendi.

Gelibolu Yarımadası, Kilitbahir Kalesi, Namazgah Tabyası Seyit Onbaşı Anıtı, Şehitler Abidesi, Yahya Çavuş Şehitliği, Bomba Sırtı, Mehmetçiğe Saygı Anıtı, Kanlı Sırt, 57.Alay Şehitliği, Conk Bayırı gibi Çanakkale Savaşı'nda tarihe şahitlik etmiş alanları, anıtları rehber eşliğinde gezen öğrenciler, öğretmenler ve veliler oradaki atmosferden oldukça etkilendi. Çanakkale muharebeleri; Türk ulusunun kanıyla yazdığı bu destan, üzerinde geniş çaplı düşünülmesi gereken bir olaylar bütünüdür. Türk ulusunun, bugün “TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ“ adını alması ve  bu devletin mülkünün sahibi olabilmesinin yolunu açmış en önemli dönüm noktalarından biridir Çanakkale. Çanakkale Şehitliği gezisiyle öğrencilerde bu bilincin oluşmasına katkı sağlanmaya çalışıldı. Hem eğitici, hem öğretici, hem de vatan, millet duygularını ortaya çıkartan bir gezi olmasıyla hafızalarda kalıcı bir iz bırakmaya çalışıldı.

» Haber: Mustafa ŞİMŞEKOĞLU

» Editör: Fırat TUMBUL

» Ekleme Tarihi: 10 Mayıs 2017, Çarşamba 16:44

» Okunma: 292 defa okunmuş

Genel Müdürlük : Talat Paşa Cad. Yeşil Irmak Sok. No:1 Esenkent - İSTANBUL
    Okyanus Kolejleri, Okyanus Holding kuruluşudur.
    Galaksi Reklam Ajansı