Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Koleji Öğrencileri YGS'de Derece İçin Kampa Girdi
Okyanus Koleji Öğrencileri YGS'de Derece İçin Kampa Girdi
  • Paylaş
Derece İçin Başarmak İçin YGS Kampı!

Okyanus Kolejleri liselerinde, Kariyer Odaklı Yetenek Merkezli Eğitim Modeli çerçevesinde, öğrencilerin ilgi ve yetenekleri doğrultusunda hedefledikleri üniversite bölümlerine yerleşmeleri için Üniversite Hazırlık Sistemi’ni yıllardır başarıyla devam ettiriyor.

Okyanus Kolejleri öğrencileri, öğretim yılının ilk döneminin tamamlanmasıyla başlayan Sömestr tatilini dinlenmekten başka Yükseköğretime Giriş Sınavı’na (YGS’ye) hazırlık için bir fırsat olarak değerlendiriyor. Ankara, Bursa, Adana, İzmir, İstanbul illerindeki okullarımızdan 11. ve 12. sınıf öğrencileri ‘YGS’de Dereceni Yap Kampı’na katılıyor. Antalya Kemer Limra Otel’de 22 Ocak Pazar Günü başlayan ve 2 Şubat’a kadar devam edecek.

22 Ocak Pazar sabahı okullarında buluşan öğrenci ve öğretmenler keyifli bir yolculuktan sonra diğer Okyanus Kolejlilerle Antalya Havalimanında bir araya geldi. Tur rehberleri eşliğinde bir doğa harikası ve tarih hazinesi olan Düden Şelalesi’ne ulaşıldı. Ardından öğrenciler için özel olarak hazırlanmış dersliklerin de bulunduğu, 11 gün boyunca konaklanılacak olan Limra Otel’e varıldı.

Bahçeşehir Okyanus Koleji Okul Müdürü ve bu kampın koordinatörü Hikmet Burak tüm öğrencilerle, kampın amaç ve planlamasının hatırlatıldığı bir toplantı yaptı. YGS’de Dereceni Yap Kampı’na katılan öğrenciler için üretilmiş olan Kamp Kitapları öğrencilere, öğretmenleri tarafından dağıtıldı. Kamp sırasında Deneme Sınavları da uygulanacak.

Öğrencilere YGS’de kişisel derecelerini yapması için görev alan öğretmenler: İbrahim Bilgin, Mehmet Güzelcan, Bilal Yılmaz, Gökay Bakar, Oya Durmaz, Zeliha Altıokka, Erdi Ünver, Ahmet Dalkıran, Bora Serhat Çelik, Murat Erol.

11 günlük kampta, üniversite hazırlık çalışmalarının yanı sıra serbest zamanlarda sportif faaliyetler, ve sosyal aktiviteler de yapılmaktadır.

Tüm Okyanus Kolejlerinde YGS Hazırlığı Devam Ediyor.

Ayrıca tüm Okyanus Kolejlerinde 11. ve 12. Sınıf öğrencilerimiz 30 Ocak- 03 Şubat tarihinde, 9.00-13.10 saatleri arasında üniversite hazırlık çalışmalarına devam edecekler.  http://www.okyanuskoleji.k12.tr/haber/ygs-yari-yil-kampi-basliyor-17927

 


Haber
:
Fırat TUMBUL
Editör
:
Fırat TUMBUL
Tarih
:
23 Ocak 2017, Pazartesi 17:35
Okunma
:
2.213 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları