Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus İlkokul Öğrencileri Ne Kadar Yardımsever Olduklarını Gösterdiler
Okyanus İlkokul Öğrencileri Ne Kadar Yardımsever Olduklarını Gösterdiler
  • Paylaş
Öğrencilerin 'Ben de Yardımseverim' Etkinliği

Okyanus Kolejleri İlkokul Öğrencileri  Ne Kadar Yardımsever Olduklarını Gösterdiler

Aralık ayı değerler eğitimi çalışmaları kapsamında öğrencilerimizin sevgi, paylaşım, anlayış, birlik, beraberlik kavramlarını pekiştirebilmek, yardımsever bireyler olmalarını sağlamak ve ekip ruhu oluşturabilmek amacıyla "Ben de Yardımseverim" etkinliklerimiz tüm kampüslerimizde gerçekleştirildi.

Sınıf öğretmenleri sınıflarda yardımlaşma değerinin önemi hakkında paylaşımlarda bulundular. Öğrencilerimiz aile, arkadaşlık, yaşlılar, doğa, hayvanlar ve küçükler başlıklı konulardan kendilerine çıkan tema ile ilgili bir yardım projesi oluşturdular. Ailelerinin de desteğiyle gerçekleştirdikleri yardımları fotoğraflayarak, slogan belirlediler. Projeleriyle ilgili afişler oluşturdular. Her öğrenci gerçekleştirdikleri yardımı neden yaptıklarını, nasıl yaptıklarını ve bu yardımla neyi amaçladıklarını arkadaşlarına anlattılar. Bu sayede öğrencilerimiz çevrelerine karşı duyarlı olmayı, toplumsal duyarlılık için sevginin önemini, yardımlaşma ve dayanışmanın birlik ve beraberlik için ne kadar önemli olduğunu, herkesin bir gün yardıma ihtiyacı olabileceğini empati kurarak kavramış oldular ayrıca yardımlaşma ve dayanışma değerini içselleştirdiler. 


Haber
:
Eda Nur Oğuz
Editör
:
Fırat TUMBUL
Tarih
:
05 Ocak 2017, Perşembe 16:06
Okunma
:
1.331 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları