Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okul Öncesi Kademesi Sosyal Sorumluluk Projesi Kapsamında 2000 Adet Fidan Dikti
Okul Öncesi Kademesi Sosyal Sorumluluk Projesi Kapsamında 2000 Adet Fidan Dikti
  • Paylaş
Okul Öncesi Minikleri Fidan Diktiler

Okyanus Koleji Okul Öncesi kademesi 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı 1.dönemini tamamladı.

Bu yıl öğrencilerle karne sevincini yaşarken onlara sorumluluk bilincini kazandırabilmek, tatilde doğayla iç içe kaliteli zaman geçirmelerine katkı sağlayabilmek adına öğrencilere fidan hediye edildi.

Fidanları hediye ederken;

Çocuklara, toprağa düşen ilk tohumun fidana dönüşmesi sonucu o fidanların büyük ormanlar oluşturduğu ve bu ormanların bize sağladığı faydalar anlatılarak, onlara hediye edilen fidanın uygun bir teknikle dikilip yetiştirilmesi gerektiği de vurgulandı.

Sorumluluk bilincinin önemi doğrultusunda tatilde aileleriyle birlikte fidanlarını dikmelerini, CAN SUYUNU dökmelerini, zaman zaman sulayarak onlara iyi bakmaları gerektiği de çocuklara aktarıldı.

Ailelerin de çocukların doğada geçirdikleri zamanlarının artması, doğayı hissederek, dokunarak ve koklayarak farklı deneyimler yaşama fırsatı bularak, bedensel ve zihinsel gelişimlerinin olumlu yönde desteklenmesi amacıyla çocuklarında gelişmekte olan sorumluluk bilincinin arttırılmasına katkıda bulunmaları gerektiği, bu sosyal sorumluluk projesine destek vermeleri adına çocuklarıyla birlikte tatil sürecinde fidanlarını dikmelerinin doğa ile bağlarını güçlendireceği bilgisi verildi.

Ailelerin katılımıyla, keyifli ve eğlenceli bir dönem kapanışı yapıldı. Bizler de çocuklarımıza ve ailelerine iyi tatiller diliyoruz...


Haber
:
Fırat TUMBUL
Editör
:
Fırat TUMBUL
Tarih
:
28 Ocak 2017, Cumartesi 13:17
Okunma
:
1.787 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları