Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Kasım TEOG Günlüğüm 3.Gün
Kasım TEOG Günlüğüm 3.Gün
  • Paylaş
Öğrenciler 3. Günde Hem Eğlendi Hem Öğrendi

Sevgili Günlük,

Bugün Teog kampında 3. Günümüzü geride bıraktık. Beni motive eden birçok aktivite gerçekleştirdik.

Sabah sporumuzu bu sefer müzik eşliğinde tamamladık. Kahvaltımızın ardından ‘stres için meditasyon’ adlı rehberlik çalışmamız ile stresimize güle güle dedik ve rahatladık.

4 ders saati deneme ve yapamadığımız soruların çözümünden sonra öğle yemeğimizi yedik. 2 saat daha deneme ve soru çözümünün ardından  bol oksijenli Longoz Ormanları gezimizi gerçekleştirmek üzere yola koyulduk. Otobüslerimizle ağaçların arasındaki o muhteşem manzaranın içerisinden geçtik. Otelimize çok yakın olan Longoz Ormanlarına varmıştık bile. Rehber eşliğinde ormanı gezdik, fotoğraflar çekildik ve bu ormanların tarihçesi ve özelliklerini detaylı bir şekilde öğrenme fırsatı bulduk. Öğretmenlerimiz temiz havayı bol bol içimize çekmemizi önerdi bizlere. Burada zamanın nasıl geçtiğini anlamadık ama otele dönmemiz gerekiyordu. Çünkü çözmemiz gereken sorular bizleri bekliyordu.

Otelimize gelir gelmez sınıflarımıza yerleştik ve 2 saatlik deneme ve soru çözümümüzü yaptık. Dinlenme saatimiz başladığında Türkçe öğretmenimiz bizler için cümlenin öğeleri konusunu anlattı. Akşam yemeğimizin ardından öğretmenine sor ve sessiz soru çözümü etütlerini de tamamlamış olduk. Bugün yine yanlışlarımı sorup doğrusunu öğrendiğim için kendimi çok iyi hissederek odama geldim ve uyku vakti geldi. Yarına zinde uyanabilmek için şimdi uyumalıyım. Bakalım yarın ki kamp günümüz nasıl geçecek?


Haber
:
Didem ERTANA
Editör
:
Fırat TUMBUL
Tarih
:
09 Kasım 2016, Çarşamba 16:16
Okunma
:
1.328 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları