Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Kasım TEOG Günlüğüm 2.Gün
Kasım TEOG Günlüğüm 2.Gün
  • Paylaş
TEOG Kampı Eğlenceli ve Öğretici Bir Şekilde Devam Ediyor

Sevgili Günlük,

Bugün Teog kampımızın ikinci gününe uyandık. Sabah Beden Eğitimi öğretmenlerimiz hepimizin odasının kapısını çalarak bizleri sabah sporuna davet etti. Uyanıp hazırlandıktan sonra sabah sporu için 2 gruba ayrıldık. İlk başta biraz uykulu olsakta, spor sayesinde hepimiz zinde bir güne başladık. 07:30 itibariyle sporumuz bitti ve kahvaltıya geçtik. Orada hepimize hitap edecek yiyecekler vardı ve gözlemlerime göre herkes çok mutluydu. 1 saatlik kahvaltı sürecimizin ardından rehberlik dersi için tekrar 2 gruba ayrıldık ve öğretmenlerimiz bizlere test çözme teknikleri ile ilgili tüyolar verdi. Aynı zamanda akranlarımız bizlere nasıl test çözdüklerinde daha başarılı olduklarını anlattı. Açıkçası yaşıtlarımızın örnekleri hepimizin ilgisini çekti.

Ve sıra geldi test çözmeye… Öğle yemeğine kadar 4 branş öğretmenim derse girdi ve her birinde ayrı denemeler olduk. Denemelerimizi bitirir bitirmez, öğretmenlerimiz bizlere soruların yanıtlarını verdi ve çözemediğimiz soruları tek tek cevapladılar. Bu sistem sayesinde bir çok yanlışımı doğruya çevirme fırsatı buldum. 12:10 itibariyle öğle yemeğinde hem karnımızı doyurduk hem de arkadaşlarımızla bir araya gelip sohbet ettik. Sonrasında tekrar 4 ders saatinde öğleden önce olduğu gibi deneme ve soru çözümüne devam ettik.

Bu günlük deneme çözümümüzü tamamladık ve sportif etkinlik saati için odalarımıza hazırlanmaya geçtik. Sportif faaliyetler kapsamında birçok alternatifimiz vardı; kimimiz havuza girdi, kimimiz masa tenisi, kimimiz futbol kimimiz voleybol oynadı. Bazı arkadaşlarımız ise güzel havayı fırsat bilerek öğretmenler eşliğinde kısa bir sahil yürüyüşü yaptılar. Ardından 1 saatlik serbest zamanımızı da genel olarak dinlenerek geçirdik.

Akşam yemeğimizi de yedikten sonra ders çalışmaya hazırdık… 20:00 ile 22:20 saatleri arasında 3 ders saati içeren öğretmenime sor ve sessiz soru çözümü etütlerimizi gerçekleştirdik. Bize dağıtılan soru çözümü kitapçıklarından sorularımızı çözdük ve derslerimize giren branş öğretmenlerimize sorularla ilgili aklımıza takılanları sorduk ve böylece verimli bir kamp gününü geride bırakmış olduk…


Haber
:
Fırat TUMBUL
Editör
:
Fırat TUMBUL
Tarih
:
08 Kasım 2016, Salı 17:12
Okunma
:
2.774 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları