• Avantajlı Kayıtlarımız Başladı
  • Okyanus Koleji Bursluluk Sınavları ve Testler

İlkokul Mart Ayı Vatan Sevgisi-Birlik Beraberlik Değeri İşlendi

Yorumlar;

• Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.
    “Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda? Şüheda fışkıracak toprağı sıksan, şüheda!”

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nün 102. Yıldönümünde ölümsüz kahramanlarımızı saygı ve minnet ile andık.

Öğrencilerimize 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nün önemini anlatmak, vatan sevgisi ve birlik beraberlik değerlerimiz konusunda bilinçlendirmek ve bu değerleri korumak amacıyla mart ayında “vatan sevgisi-birlik beraberlik” değeri çalışmaları gerçekleştirildi.

Sınıf öğretmenlerimiz tarafından öğrencilerimize şanlı tarihimizi ve milli mücadeleyi anlatan bilgilendirici konuşmalar yapılarak günün anlam ve önemi anlatılmış ve videolar izlettirilmiştir. 1.ve 2. sınıf öğrencilerimiz öğretmenleri ile beraber günün anlam ve önemini belirten resimlerden oluşan bayrak kolajı tasarladılar. 3. ve 4. Sınıf öğrencilerimiz günün anlam ve önemini belirten, minnet ve teşekkür mesajlarını yazdılar.

Kurtuluş Savaşı'nın önsözü olan Çanakkale'deki dehası ile adını dünyaya duyuran Gazi Mustafa Kemal ve Kahraman Türk Askerlerimizi bir kez daha saygı ve minnetle anıyoruz.

» Haber: Eda Nur OĞUZ

» Editör: Fırat TUMBUL

» Ekleme Tarihi: 27 Mart 2017, Pazartesi 11:45

» Okunma: 500 defa okunmuş

Genel Müdürlük : Talat Paşa Cad. Yeşil Irmak Sok. No:1 Esenkent - İSTANBUL
    Okyanus Kolejleri, Okyanus Holding kuruluşudur.
    Galaksi Reklam Ajansı