Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | İlkokul Mart Ayı Vatan Sevgisi-Birlik Beraberlik Değeri İşlendi
İlkokul Mart Ayı Vatan Sevgisi-Birlik Beraberlik Değeri İşlendi
  • Paylaş
“Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda? Şüheda fışkıracak toprağı sıksan, şüheda!”

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nün 102. Yıldönümünde ölümsüz kahramanlarımızı saygı ve minnet ile andık.

Öğrencilerimize 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nün önemini anlatmak, vatan sevgisi ve birlik beraberlik değerlerimiz konusunda bilinçlendirmek ve bu değerleri korumak amacıyla mart ayında “vatan sevgisi-birlik beraberlik” değeri çalışmaları gerçekleştirildi.

Sınıf öğretmenlerimiz tarafından öğrencilerimize şanlı tarihimizi ve milli mücadeleyi anlatan bilgilendirici konuşmalar yapılarak günün anlam ve önemi anlatılmış ve videolar izlettirilmiştir. 1.ve 2. sınıf öğrencilerimiz öğretmenleri ile beraber günün anlam ve önemini belirten resimlerden oluşan bayrak kolajı tasarladılar. 3. ve 4. Sınıf öğrencilerimiz günün anlam ve önemini belirten, minnet ve teşekkür mesajlarını yazdılar.

Kurtuluş Savaşı'nın önsözü olan Çanakkale'deki dehası ile adını dünyaya duyuran Gazi Mustafa Kemal ve Kahraman Türk Askerlerimizi bir kez daha saygı ve minnetle anıyoruz.


Haber
:
Eda Nur OĞUZ
Editör
:
Fırat TUMBUL
Tarih
:
27 Mart 2017, Pazartesi 11:45
Okunma
:
1.203 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları