Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Goethe Enstitüsü Tarafından Okulumuzda Uygulanan Almanca Sınav Sonuçları Açıklandı
Goethe Enstitüsü Tarafından Okulumuzda Uygulanan Almanca Sınav Sonuçları Açıklandı
  • Paylaş
13 Haziran tarihinde Goethe Enstitüsü tarafından okulumuzda uygulanan Almanca Fit A1 ve Fit A2 Sertifika sınavı sonuçları açıklandı.

Almanca öğretmenleri, sınava girecek olan öğrencileri sene başı itibariyle özenle sınava hazırladı ve öğrencilere sertifika sınavının önemini benimseterek, her ders öğrencilerin motivasyonunu arttırarak büyük başarı elde ettiler.

Goethe Enstitüsü’nün sertifikaları, dünya genelinde yüksek bir tanınma derecesine sahiptir ve sertifikaların derecesine göre öğrencilere birçok eğitim ve iş hayatı dalında kapıları kolay açma olanağı sağlamaktadır.
Sınav dünya genelinde standart olarak uygulanmakta ve değerlendirilmektedir. Yazılı sınav kâğıtları ve sözlü performanslar, ilgili sınav merkezinde iki sınav görevlisi tarafından standart kriterler temelinde değerlendirilirler.

Bu yıl sınava giren tüm öğrencilerimiz, baraj puanını geçerek sınavı başarıyla tamamladılar ve sertifikalarını almaya hak kazandılar. Sertifikalar Yeni Eğitim-Öğretim yılında tören ile öğrencilere takdim edilecektir. 


Haber
:
Zeynep Taşkın
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Tarih
:
30 Haziran 2016, Perşembe 00:00
Okunma
:
3.027 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları