Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Çocuklar Bayram Etsin
Çocuklar Bayram Etsin
  • Paylaş
Okyanus Öğrencilerinden Anlamlı Kampanya

Okyanus Kolejliler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda yine iyilik için can atıyor. Bu yıl Okyanus Kolejleri Okul Öğrenci Meclislerinin yürüttüğü yardım kampanyasında 2000 kadar ihtiyaç sahibi ilköğretim öğrencisi baştan aşağıya yepyeni giyeceklerle sevinecek.

Bu yardım kampanyası 2010'dan bu yana, okullarımızda "öğretmenler odası projesi" olarak yürütüldü. Bu yıl ise Öğrenci Meclisi’nin liderliğinde bütün öğrenciler bu anlamlı organizasyona dâhil olmaya karar verdi.

Mart ayının ilk günlerinden itibaren, afiş, duyuru metni, yardım edilecek öğrencilerin belirlenmesi, ilgili kişilerle iletişim kurulması süreci başladı. Erzurum, Sivas, Bursa, İzmir, Kilis, Ankara, Adana ve İstanbul’da yüzlerce ihtiyaç sahibi öğrenci tespit edildi. Lise ve ortaokullarımızda, armağanların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda ulaşması için özenli, özverili çalışmalara devam ediliyor.

Bu yardım kampanyasında amaç, yalnızca değerler eğitiminin bir başlığı olan yardımlaşmanın uygulanıp, ihtiyaç sahibi çocukların sevindirilmesinden başka; milli değerlerin hatırlandığı 23 Nisan’ı anlamak, toplumsal fayda üretmeyi gözetmek, öğrencilerin işbirliği yaparak proje yürütmesi, planlama ve organizasyon yönetimi deneyimi yaşaması ve Okul Öğrenci Meclisleri’yle demokrasi kültürü bilincini kazanmak, yaşamak.

Bu değeri yüksek organizasyona emek veren bütün öğrencileri ve öğretmenleri kutluyoruz.


Haber
:
Bora Serhat ÇELİK
Editör
:
Fırat TUMBUL
Tarih
:
20 Mart 2017, Pazartesi 11:54
Okunma
:
1.222 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları