Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | 5-6-7. Sınıflar Ulusal TEOG Deneme Sınavına Hazırlanıyor
5-6-7. Sınıflar Ulusal TEOG Deneme Sınavına Hazırlanıyor
  • Paylaş
Ulusal TEOG Deneme Sınavı

 “8 çok geç hazırlık 5’te başlar” diyerek yürüttüğümüz TEOG hazırlık çalışmalarımız kapsamında 5-6 ve 7.sınıf öğrencilerimiz okulda katılmış oldukları TEOG Deneme sınavlarının yanı sıra bu kez de Ulusal TEOG Deneme sınavına katılarak deneyimlerini pekiştirecekler.

Her bir sınav deneyimi öğrencilerimizin başarı hedeflerine ulaşmalarındaki engelleri ortadan kaldıracak çalışmaları desteklemektedir. Şöyle ki; en önemli faktör olan eksik öğrenmelerin tespiti bu uygulamalarla sağlanmış olup MEB TEOG öncesi tam öğrenmeyi sağlayacak ek çalışmalar için yapılması gerekenler ortaya konmaktadır. İkinci olarak her bir sınav deneyimi sınav kaygısının minimum seviyeye indirilmesini sağladığından öğrencilerimizin kendine güvenlerini pekiştirmektedir.

Okulistik koordinasyonunda hazırlanan ve değerlendirilecek olan Ulusal TEOG Deneme Sınavı 04 Ocak 2016 Çarşamba günü tek oturumda gerçekleştirilecek ve sınava öğrencilerimiz kendi kampüslerinde, kendi sınıflarında gireceklerdir.

5.sınıf konu dağılımları için tıklayınız….

6.sınıf konu dağılımları için tıklayınız….

 7.sınıf konu dağılımları için tıklayınız….


Haber
:
Memnune Gökdemir
Editör
:
Fırat Tumbul
Tarih
:
26 Aralık 2016, Pazartesi 14:33
Okunma
:
1.626 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları