• Store
  • Okyanus Koleji Bursluluk Sınavları ve Testler

5-18 Temmuz İngiltere Eğitim ve Kültür Programı

Yorumlar;

• Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.
    5-18 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan İngiltere Eğitim ve Kültür gezimizde öğrencilerimiz başlangıç meridyeninde bulunan, Londra Greenwich'te hafta içi saat 9-12:30 arası dil eğitimi alacak ve sonrasında Londra içindeki önemli tarihi müzelere, dünyaca ünlü mekanlardaki gezilerimize katılacaklar.

Hafta içi turlarımız derslerden sonra başlayacaktır; hafta sonu düzenlenen tam gün turlar ile devam edecektir.

Öğrencilerimiz sunacağımız hoşgeldin paketleri içinde yer alan simkart internet ile birlikte aileleri ve arkadaşları ile kolaylıkla iletişime geçebilirler.

Seviyelerinin tespit edildiği küçük bir test değerlendirmesinden sonra, tamamı İngiliz öğretmenlere sahip partner dil okulumuzda sınıflara yerleştirilecekler. Dünyanın birçok ülkesinden dil eğitimi ve yaz gezisi için gelen özel öğrencilerle sınıf arkadaşı olacaklar ve farklı kültürleri tanıma, güzel arkadaşlıklar edinme fırsatı bulacaklar.

Okula 25 dakika mesafede 24/7 güvenlikli, büyük bir yeşil bahçeye sahip bir yurtta konaklama yapacaklardır.

Sabah, öğle ve akşam; 3 öğün ögrencilerin damak tadına uygun, temiz ve lezzetli yemek servisi olacaktır.

Her yıl olduğu gibi, unutamayacakları ve her gününü dolu dolu geçirecekleri, bol bol fotoğraf çekip anılarını ölümsüzleştirecekleri bir program Okyanus Koleji öğrencilerimizi bekliyor.

Son başvuru tarihi 1 Haziran 2017 tarihine kadar uzatılmıştır.

WhatsApp Bilgi Hatti 7/24  00447957769553

Ayrıntılı bilgi için Lise İngilizce Bölüm Başkanı Yavuz Altaş irtibat GSM no : 0(532) 297 13 91

» Haber: Arzu UĞURLU

» Editör: Fırat TUMBUL

» Ekleme Tarihi: 12 Mayıs 2017, Cuma 15:19

» Okunma: 164 defa okunmuş

Genel Müdürlük : Talat Paşa Cad. Yeşil Irmak Sok. No:1 Esenkent - İSTANBUL
    Okyanus Kolejleri, Okyanus Holding kuruluşudur.
    Galaksi Reklam Ajansı