Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | "Yılın Eğitimde Başarı Ödülleri"nde Okyanus Kolejleri İçin OYUNU KULLAN
"Yılın Eğitimde Başarı Ödülleri"nde Okyanus Kolejleri İçin OYUNU KULLAN
  • Paylaş
Egitimtercihi.com web sitesi yılın eğitim ödüllerini veriyor. Okyanus Kolejleri “Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün” projesiyle Sosyal Sorumluk dalında aday. Siz de katılın, Okyanus Kolejleri'ni destekleyin!

Eğitim Tercihi dergisinin Türkiye genelinde her yıl düzenlediği "Yılın Eğitimde Başarı Ödülleri" bu yıl da sizin oylarınızla sahiplerini buluyor. 

Halk oylarıyla belirlenecek olan yılın eğitim ödülleri, eğitimin gelişmesine katkı sağlayan, çalışma ve projeleriyle eğitim sektöründe farklılık yaratan, iyi örnekler ortaya koyan kamu ve özel sektörden kişi, kurum ve derneklerin ödüllendirilerek eğitim dünyasında ve toplumda farkındalık yaratılması ve toplumsal destek sağlanmasını hedefliyor.

Okyanus  Kolejleri’nin ortaokul kademesinin ses getiren başarılı projesi “Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün” "Yılın Eğitimde Başarı Ödülleri"'nde Sosyal Sorumluluk dalında aday.

Okuyucuların oylarıyla farklı kategorilerde verilecek olan ödüller "Yılın Eğitimde Başarı Ödülleri"  ödül gecesinde kamuoyuna açıklanacak.

NASIL OY VERECEĞİM?

Okyanus  Kolejleri’nin ortaokul kademesinin ses getiren başarılı projesine destek vermek için www.egitimtercihi.com web sitesine girin.

Açılan sayfanın en üstünde yer alan "Yılın Eğitimde Başarı Ödülleri" OYLAMAYA KATILMAK İÇİN TIKLAYIN yazan bölümü tıklayın.

Ya da http://www.egitimtercihi.com/egitimanket.php   tıklayarak, direk anket sayfasına giriş yapın.

Ve anketi yapmaya başlayın.

Adım adım ilerleyin.

11. adımda  Sosyal Sorumluluk Projesi dalında yer alan “Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün” projesini işaretleyerek oyunuzu verin. 

Anketinizi tamamlayın.

 

 


Haber
:
Onca UĞURLU
Editör
:
Onca UĞURLU
Tarih
:
18 Mart 2016, Cuma 14:46
Okunma
:
6.661 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
Hakki ozturk / 18 Mart 2016, Cuma 19:07
Okyanus kolejlerini tebrik ediyoruz.
ayşe kıyık / 18 Mart 2016, Cuma 20:19
Okyanus kolejleri eğitimde tek marka.
Necibe DEMİR / 05 Nisan 2016, Salı 15:45
Bu kolej çok fedakar bir kolej. Bu kolej çünkü maddi durumu olmayanlara mükemmel bir imkan sunuyor. O yüzden oyum sana OKYANUS KOLEJLERİ. Ben de bu koleje katılmak istiyorum ama.
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları