Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | 'Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün' Projesinin Finali Yapıldı
'Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün' Projesinin Finali Yapıldı
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri Ortaokul öğrencileri ‘Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün Projesi’ ile bu yıl da hayallerindeki meslekleri öğrenme ve o mesleklerde bir gün geçirme imkanı buldular.

Okyanus Kolejleri Ortaokul kademesi Türkiye’de ilk defa 2015-2016 eğitim öğretim yılında ortaokul öğrencileri ile başlayan ‘Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün’ projesini 2016-2017 yılında da devam ettirerek öğrencilerinin gelecekte olmak istedikleri meslekler hakkında bilgi sahibi olmalarını ve o mesleklerde bir gün geçirmelerini sağladı.

Okyanus Koleji Öğrencileri Gelecekte Bir Gün Geçirdiler

Okyanus Koleji  5. ve 8. Sınıf öğrencileri yüzlerce meslek hakkında (mühendis, doktor, avukat, pilot, öğretmen, polis memuru, iç mimar, veteriner, ressam vb. ) alanında uzman kişiler tarafından okullarında düzenlenen sempozyumlarla mesleğin inceliklerini öğrenme ve akıllarına takılan tüm soru işaretlerini giderme imkanı buldular.

Ocak ayı itibariyle Okyanus Koleji 5. Sınıf öğrencileri gelecekte olmak istedikleri mesleklerde bir gün meslek deneyimi gerçekleştirerek, hedefledikleri meslek hayallerine daha emin adımlarla yürümeleri sağlandı.

‘Eğitimde En İyiler’ Ödülünün Sahibi ‘Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün’ Projesi Oldu

Classloom ‘Eğitimde En İyiler’ Ödüllerinde Okyanus Kolejleri ‘Gelecekte Bir Gün, Meslekte ilk Gün’ projesi Türkiye 1. si oldu. Öğrencilerinin kariyer hedeflerine emin adımlarla yürümeleri hedeflenen proje ‘Yaşam Becerileri ve Kişisel Gelişim’ kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu.

Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün Projesi Medyada da Yankı Uyandırdı

2015 yılından bu yana öğrencilerin mesleki gelişim ve gelecek hedefleri için katkı sağlayan proje çok yazılı basın ve medyada hak ettiği yoğun ilgiyi gördü. Proje Sorumlusu Okyanus Kolejleri Ortaokul PDR Ana Bölüm başkanı Çiğdem Ağazade: ''2 yıldır devam eden ‘Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün Projesi’ tüm Okyanus Koleji ortaokul öğrencileri, rehber öğretmenleri, okul idarecileri, sınıf danışman öğretmenleri yani binlerce kişi tarafından gerçekleştirilmektedir. Proje kapsamında bir önceki eğitim öğretim yılında olduğu gibi bu yıl da öğrencilerimizin hayallerindeki mesleklerden emin olmaları, o mesleğe nasıl ulaşacakları hakkında bilgi sahibi olmaları ve o meslekleri ortamında yaşamalarını sağlamak amacıyla etkinlikler yaptık. Projeye desteklerini esirgemeyen tüm velilerimize sonsuz teşekkür ediyoruz.'' dedi.


Haber
:
Didem Çiğdem AĞAZADE
Editör
:
Fırat TUMBUL
Tarih
:
08 Mayıs 2017, Pazartesi 15:53
Okunma
:
1.358 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları