Çekmeköy Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Çekmeköy Kampüsünde 'Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün' Projesi
Çekmeköy Kampüsünde 'Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün' Projesi Çekmeköy Kampüsünde 'Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün' Projesi
  • Paylaş
Çekmeköy Okyanus Koleji'nde öğrencilere rehberlik servisinin düzenlediği "Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün" projesi kapsamında öğrencilerimiz Arda Çelik ve Derin Ezici ‘Beden Eğitimi Öğretmenliği’ mesleğini tanımak için Beden Eğitimi Öğretmeni Doğan Gümüş ile bir araya geldiler.

Çekmeköy Okyanus Koleji'nde öğrencilere rehberlik servisinin düzenlediği "Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün" projesi kapsamında öğrencilerimiz Arda Çelik ve Derin Ezici ‘Beden Eğitimi Öğretmenliği’ mesleğini tanımak için Beden Eğitimi Öğretmeni Doğan Gümüş ile bir araya  geldiler.

Çekmeköy Okyanus Koleji’nde 8 Şubat 2017 Çarşamba  günü saat 10:30 ile 11:30 arasında öğrencilerimiz Arda Çelik ve Derin Ezici ‘Beden Eğitimi Öğretmenliği’ mesleğini tanımak için Beden Eğitimi Öğretmeni Doğan Gümüş ile bir araya geldiler. Meslek hakkında bilgi sahibi oldular. Sporun öneminden bahsettiler. Öğretmenlerine sorular sordular. Bu konuda öğretmenlerinden tavsiyeler aldılar.


Haber
:
Hikmet Ökçe
Editör
:
Fırat TUMBUL
Tarih
:
09 Şubat 2017, Perşembe 11:41
Okunma
:
1.160 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları