Çekmeköy Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Okyanus Kolejleri Öğretmenler Gününü Görkemli Bir Törenle Kutladı
Okyanus Kolejleri Öğretmenler Gününü Görkemli Bir Törenle Kutladı Okyanus Kolejleri Öğretmenler Gününü Görkemli Bir Törenle Kutladı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri Öğretmenler Günü’nü 22 Kasım 2016 Salı akşamı Pullman Hotel' de bini aşkın davetlinin katılımıyla çoşkuyla kutladı.

Okyanus Kolejleri' nin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamasına davetliler büyük ilgi gösterdi. Okyanus Kolejleri’nin İstanbul şubelerindeki öğretmenlerinin ve idarecilerinin davet edildiği kutlamaya, Okyanus Kolejleri Yönetim Kurulu ve Genel Müdürlük yönetici ve personelleri de katıldılar.

Tören hazırlanan anlamlı sinevizyon gösterisiyle başladı. Sonrasında sahneye çıkan Okyanus Kolejleri Genel Müdürü Sn Lokman Demiray konuşmasını gerçekleştirdi. Sn Demiray, tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü' nü kutladı. Ardından Okyanus Kolejleri Kurucusu Sn Orhan Özbey konuşmasını gerçekleştirdi. Bütün öğretmenlerin Öğretmenler Günü' nü kutlayan Sn Özbey sonrasında öğretmenlere tavsiyelerde bulundu.

5. ve 10. Yılını Dolduran Öğretmenlere Plaket

Gece, Okyanus Kolejleri’nde 5. ve 10. yıllarını dolduran öğretmenlere teşekkür plaketlerinin Orhan Özbey tarafından takdim edilmesiyle devam etti. 

 “Okyanus Kolejleri Ülkemize ve İnsanlığa Faydalı Bireyler   Yetiştirmeye Devam Ediyor”

Orhan Özbey, “Bugün hepimizin günü. Takdir duyguları ile şükran duyguları içinde gününüzü bir daha kutluyor, selamlarımı sunuyorum. Öğretmenlik kutsal ve değerli bir meslektir. Çünkü, hammaddesi insan olan bir sanattır. Bunu bilerek sorumluluğumuzun farkında olalım ve sınıfımızda nasıl bir abide ile karşı karşıya olduğumuzun farkındalığıyla öğrencilerimize sarılalım. Onlara ilim, bilim, bilgi ve ahlak eğitimini en doğru şekilde verelim. Bugünün heyecanı sonraki günler sınıflara da taşınacak. Bugün Anadolu’da da şubelerimiz var, ileriki yıllarda başka kampüslerimiz de açılacak.” dedi.

Okyanus Kolejleri’nin bir reformun öncesinde olduğunu da belirten Özbey, eğitim kalitemizle bir dünya markası olma yolunda elimizden geleni yapacağız.” diyerek sözlerini tamamladı.

Canlı müzik dinletisinin ardından tören sona erdi.


Haber
:
Fırat TUMBUL
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
23 Kasım 2016, Çarşamba 17:38
Okunma
:
57.407 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
Zübeyda Özer Durmaz / 29 Kasım 2016, Salı 13:30
Anlamlı olduğu kadar güzel bir sunumda olmuş resimlerden anladığım kadarıyla. Ancak; Orhan bey dışında tanıdık bir yüz göremedim. Bahçelievler şubenizden davet alan olmadı mı acaba.
Nedense Bahçelievler şubenizi pek dikkate almadığınız düşünüyorum.
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları