Fiziki Yapı
Genel

Nilüfer ilçesinde Bursa’yı Okyanusa Kavuşturan kampüsümüz içerisinde Okulöncesi kademesi ayrıcalıklı bir yere sahiptir. Toplam 14500 metrekare kapalı alana sahip olan kampüsümüzde okul öncesi kademesi kampüsün diğer alnalarından yalıtılması bakımından müstakil bir anaokulunun hijyen ve güvenlik noktasında ön plana çıkan özelliklerine sahiptir. Aynı zamanda öğrencilerinin gelişimine hizmet edebilecek; konferans salonu, spor salonları ve havuz gibi alanları kullanabilmesi itibari ile de bir kampus anaokulu özelliği taşıyarak her iki duruma ait özellikleri de bünyesinde barındırması itibari ile aryacılığını ortaya koymaktadır.

Giriş çıkışları, yemekhanesi, derslikleri ve lavobaları ile kendisi için ayrılmış alanda öğrencilerine ev sahipliği yapacak olan Nilüfer Okyanus Koleji Okulöncesi kademesinde 7 adet derslik yer almaktadır.

Okyanus Kolejleri Okul öncesi eğitiminin ayrıcalıklı parçalarından olan FasTracKids eğitimi için hazırlanmış özel donatılara sahip FasTracKids sınıfı öğrencilerimizin bu özel eğitim istasyonu programından en etkili bir biçimde yararlanabilmeleri için tasarlanmıştır.

FasTracKids Programı ile ilgili detaylı bilgi içinklayınız:

Okyanus Kolejlerinin Yetenek Merkezli Eğitim Modelinin Okulöncesi kademesine yansıması olan İlgi Yetenek Sınıfları da yine öğrencilerimizin kendi yetenekleri doğrultusunda etkinlikler yapabilecekleri sınıflar olarak, çalışmalarına uygun materyallerle zenginleştirilerek; Fen-Matematik, Drama, Müzik, Resim, Jimnastik, Dans sınıfları olarak hazırlanmaktadır.

Gıda Mühendisleri tarafından Öğrencilerimizin gelişim özelliklerini dikkate alarak hazırlanan; sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısının sunulacağı yemekhaneleri de Okul öncesi öğrencilerimize özel olarak kendileri için ayrılan alanda yer almaktadır.

Ayrıca okulumuzda hem okul içerisinde hem de okul bahçesinde yer alan oyun alanlarımız; öğrencimizin oynayarak öğrenmelerine ve büyük kas gelişimine katkıda bulunmak için hazırlanmıştır.

Muhammet YILDIRIM
BÖLGE KOORDİNATÖRÜ
muhammetyildirim@okyanuskoleji.k12.tr

Bu sayfa ile ilgili görüşlerinizi bizimle paylaşın