Nilüfer Okyanus Okul Öncesi Kuşlar Grubu Aile Katılım Etkinliğinde Nilüfer Okyanus Okul Öncesi Kuşlar Grubu Aile Katılım Etkinliğinde
Fotoğraf Galerisini Aç
Öğrencilerimizden Beren’in annesi Hülya Hanım’ın katılımı ile Kuşlar Grubu Sınıflarında Keyifli Bir Aile Katılım Etkinliği Gerçekleştirdiler.

Beren Özgözler'in annesi Hülya hanımı misafir ettik. Hülya hanım önce öğrencilerle tanışıp sohbet etti. Daha sonra yaptıracağı etkinlik hakkında kısa bilgiler verdi. Getirdiği pufları dağıtarak şişlere geçirdiler daha sonra gözleri ve ağzı için şekerlemeleri taktılar ve bir kardan adam oluşturdular. Paketlemek için poşetlere geçirdik.Daha sonra ögrencilerimize aldığı sürprizleri dağıtarak etkinligimizi tamamladık. Bu güzel etkinlik için kuşlar sınıfı olarak Hülya hanım’a teşekkür ediyoruz.

Fatma Bulut
Fırat TUMBUL