Bursa Nilüfer Okul Öncesi
Anasayfa > Haberler > Nilüfer Okyanus Okul Öncesi Kuşlar Grubu Aile Katılım Etkinliğinde

Nilüfer Okyanus Okul Öncesi Kuşlar Grubu Aile Katılım Etkinliğinde

Haberin Fotoğraf Galerisi İçin Tıklayınız
Öğrencilerimizden Beren’in annesi Hülya Hanım’ın katılımı ile Kuşlar Grubu Sınıflarında Keyifli Bir Aile Katılım Etkinliği Gerçekleştirdiler.

Beren Özgözler'in annesi Hülya hanımı misafir ettik. Hülya hanım önce öğrencilerle tanışıp sohbet etti. Daha sonra yaptıracağı etkinlik hakkında kısa bilgiler verdi. Getirdiği pufları dağıtarak şişlere geçirdiler daha sonra gözleri ve ağzı için şekerlemeleri taktılar ve bir kardan adam oluşturdular. Paketlemek için poşetlere geçirdik.Daha sonra ögrencilerimize aldığı sürprizleri dağıtarak etkinligimizi tamamladık. Bu güzel etkinlik için kuşlar sınıfı olarak Hülya hanım’a teşekkür ediyoruz.

• Haber:

Fatma Bulut

• Editör:

Fırat TUMBUL

• Fotoğraf:

Çiğdem YENİCE

• Ekleme Tarihi:

04 Ocak 2017, Çarşamba

• Okunma:

• Web Ofis İrtibat:

YORUMLAR
Hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.
Yorum Yazın

Bu Sayfa ile İlgili Görüşlerinizi Bizimle Paylaşın

• Cevabını bulamadığınız sorunuz var mı?
  • Buraya eklenmesini istediğiniz konu var mı?
  • Fazlalık olduğuna inandığınız bölüm var mı?
  • Bu bölümün metni açıklayıcı mı?
  • Görsellik sizi tatmin etti mi?
Okyanus Kolejleri'nin verdiğiniz e-posta adresine düzenli olarak bülten mesajları göndereceğini kabul etmiş oluyorsunuz. Daha fazla bilgiyi Kullanım Şartları sayfasından edinebilirsiniz.

E-posta

Diğer Okyanus Siteleri

E-Bültene Üye Ol

Takip Et

Okyanus Kolejleri, Okyanus Holding Kuruluşudur.