Bursa Nilüfer Okul Öncesi
Anasayfa > Haberler > Nilüfer Okyanus Okul Öncesi Bulutlar Grubu Aile Katılım Etkinliğinde

Nilüfer Okyanus Okul Öncesi Bulutlar Grubu Aile Katılım Etkinliğinde

Haberin Fotoğraf Galerisi İçin Tıklayınız
Öğrencilerimizden Su İler’in annesi Ayşegül Hanım’ın katılımı ile Bulutlar Grubu Sınıflarında Keyifli Bir Aile Katılım Etkinliği Gerçekleştirdiler.

Bulutlar grubunun bu ay ki konuğu öğrencimiz Su İler'in annesi Ayşegül Hanımdı. Ayşegül Hanım öğrencilerle tanıştıktan sonra yapacağı etkinlikten bahsetti. Hazırlamış olduğu keçelerden bir kış mevsimi kitabı yapacaklarını öğrenen Bulutlar grubu yapıştırıcılarını alıp etkinliğe başladılar. Yapıştırma işleminin sonunda kitaplarını tamamlayan öğrenciler kış mevsimi ile ilgili hikayeler oluşturmayı da unutmadılar. Etkinlik sonunda da sürprizlerini dağıtan Su' ya ve annesine çok teşekkür ederiz.

• Haber:

Fatma Bulut

• Editör:

Fırat TUMBUL

• Fotoğraf:

Medine Çatma

• Ekleme Tarihi:

05 Ocak 2017, Perşembe

• Okunma:

• Web Ofis İrtibat:

YORUMLAR
Hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.
Yorum Yazın

Bu Sayfa ile İlgili Görüşlerinizi Bizimle Paylaşın

• Cevabını bulamadığınız sorunuz var mı?
  • Buraya eklenmesini istediğiniz konu var mı?
  • Fazlalık olduğuna inandığınız bölüm var mı?
  • Bu bölümün metni açıklayıcı mı?
  • Görsellik sizi tatmin etti mi?
Okyanus Kolejleri'nin verdiğiniz e-posta adresine düzenli olarak bülten mesajları göndereceğini kabul etmiş oluyorsunuz. Daha fazla bilgiyi Kullanım Şartları sayfasından edinebilirsiniz.

E-posta

Diğer Okyanus Siteleri

E-Bültene Üye Ol

Takip Et

Okyanus Kolejleri, Okyanus Holding Kuruluşudur.