Bursa Nilüfer Okul Öncesi
Anasayfa > Haberler > Nilüfer Okyanus Okul Öncesi Bulutlar Grubu Aile Katılım Etkinliğinde

Nilüfer Okyanus Okul Öncesi Bulutlar Grubu Aile Katılım Etkinliğinde

Haberin Fotoğraf Galerisi İçin Tıklayınız
Öğrencilerimizden Umut’un annesi Kübra Hanım’ın katılımı ile Bulutlar Grubu Sınıflarında Keyifli Bir Aile Katılım Etkinliği Gerçekleştirdiler.

Bulutlar grubunun bu ayki konuğu öğrencimiz Umut Noyan Durulmuş'un annesi Kübra Hanımdı. Kübra Hanım öğrencilerle tanıştıktan sonra yapacağı etkinlikten bahsetti. Yeni bir yılın yaklaşmasıyla birlikte 2017 yılı takvimi hazırlayacaklarını öğrenen Bulutlar grubu yapıştırıcılarını, boyalarını ve makaslarını alıp etkinliğe başladılar. Kardan adam ve stickerlarla oluşturdukları takvimi süslemeyi unutmadılar. Etkinlik sonunda da sürprizlerini dağıtan Umut'a ve annesine çok teşekkür ederiz.

• Haber:

Fatma Bulut

• Editör:

Fırat TUMBUL

• Fotoğraf:

Medine ÇATMA

• Ekleme Tarihi:

05 Ocak 2017, Perşembe

• Okunma:

• Web Ofis İrtibat:

YORUMLAR
Hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.
Yorum Yazın

Bu Sayfa ile İlgili Görüşlerinizi Bizimle Paylaşın

• Cevabını bulamadığınız sorunuz var mı?
  • Buraya eklenmesini istediğiniz konu var mı?
  • Fazlalık olduğuna inandığınız bölüm var mı?
  • Bu bölümün metni açıklayıcı mı?
  • Görsellik sizi tatmin etti mi?
Okyanus Kolejleri'nin verdiğiniz e-posta adresine düzenli olarak bülten mesajları göndereceğini kabul etmiş oluyorsunuz. Daha fazla bilgiyi Kullanım Şartları sayfasından edinebilirsiniz.

E-posta

Diğer Okyanus Siteleri

E-Bültene Üye Ol

Takip Et

Okyanus Kolejleri, Okyanus Holding Kuruluşudur.