Bursa---inegöl Okyanus Koleji, Okul Öncesi
Anasayfa > Halka Açık Hizmetler

Halka Açık Hizmetler

Okyanus Kolejleri öğrencilerine ve velilerine sağladığı eğitim ve faaliyet alanları gibi imkanları halka da sağlamaktadır. Halka Açık Hizmetler olarak ifade edilen bu hizmetler altında üç farklı hizmet yer almaktadır:

Halka Açık Eğitimler
Dönemsel, tam ya da yarı zamanlı olmak üzere düzenlenmiş çeşitli spor, bilim ve sanat, dil kurslarıyla beraber oyun grubunu da kapsayan eğitimlerdir.

Kiralık Alanlar
Kampüslerde yer alan konferans salonları, spor tesisleri, laboratuvar, oyun alanları gibi baştan sona eksiksiz donanıma sahip alanların dışarıdan kiralanarak kullanılmasına imkan veren hizmettir.

Diğer Hizmetler
Kaliteli ve güvenilir catering (yemek, davet yemek) ve ulaşım (servis) hizmetlerini kapsamaktadır.

Bu Sayfa ile İlgili Görüşlerinizi Bizimle Paylaşın

• Cevabını bulamadığınız sorunuz var mı?
  • Buraya eklenmesini istediğiniz konu var mı?
  • Fazlalık olduğuna inandığınız bölüm var mı?
  • Bu bölümün metni açıklayıcı mı?
  • Görsellik sizi tatmin etti mi?
Okyanus Kolejleri'nin verdiğiniz e-posta adresine düzenli olarak bülten mesajları göndereceğini kabul etmiş oluyorsunuz. Daha fazla bilgiyi Kullanım Şartları sayfasından edinebilirsiniz.

E-posta

Diğer Okyanus Siteleri

E-Bültene Üye Ol

Takip Et

Okyanus Kolejleri, Okyanus Holding Kuruluşudur.