Bursa İnegöl Okul Öncesi
Anasayfa > Haberler > İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı Gerçekleşti

İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı Gerçekleşti

Haberin Fotoğraf Galerisi İçin Tıklayınız
Okyanus Kolejlerinin organizatör olduğu bu yıl 5.'si düzenlenen İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

Türkiye'nin en büyük ve en trend aile etkinliği olmayı başaran İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı yoğun bir katılım sonucunda gerçekleşti. 3 gün süren fuar 18 Aralık Pazar günü sona erdi. Anneler ve anne adaylarına her türlü bilgilendirmenin yapıldığı, ayrıca birbirinden renkli onlarca etkinliğin de yer aldığı fuarda bu yıl etkinlik organizatörlüğünü Okyanus Kolejleri üstlendi.

Ailelerin, annenin hamilelik döneminden çocukların kolej çağına kadar, (0-12 yaş) ihtiyaç duyacakları tüm ürün ve hizmetleri bir araya getiren İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı'nda, 3 gün süren onlarca eğlenceli etkinlik sayesinde aileler oldukça keyifli zaman geçirdiler.

Üstün Zekalılar ve Yetenekliler Bölüm Başkanımız Hamit Bekçi'nin 17 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirdiği  'Erken çocukluk evresinde eğitimsel süreç' konulu seminer ve Anaokulu Rehberlik Bölüm Başkanımız Duygu Karacar' ın 18 Aralık Pazar günü gerçekleştirdiği 'Çocuk psikolojisi' konulu seminerde velilere oldukça önemli bilgiler verildi. Ayrıca Okyanus Koleji öğrencilerinin resim bölümü öğretmenleriyle birlikte başlatmış olduğu Çevremizde yaşayan canlıların yaşam koşullarına insanların dikkatini çekmek adına yapılan sosyal sorumluluk proje resimleri fuarda sergilendi.

• Haber:

Fırat TUMBUL

• Editör:

Fırat TUMBUL

• Ekleme Tarihi:

13 Aralık 2016, Salı

• Okunma:

• Web Ofis İrtibat:

YORUMLAR
Hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.
Yorum Yazın

Bu Sayfa ile İlgili Görüşlerinizi Bizimle Paylaşın

• Cevabını bulamadığınız sorunuz var mı?
  • Buraya eklenmesini istediğiniz konu var mı?
  • Fazlalık olduğuna inandığınız bölüm var mı?
  • Bu bölümün metni açıklayıcı mı?
  • Görsellik sizi tatmin etti mi?
Okyanus Kolejleri'nin verdiğiniz e-posta adresine düzenli olarak bülten mesajları göndereceğini kabul etmiş oluyorsunuz. Daha fazla bilgiyi Kullanım Şartları sayfasından edinebilirsiniz.

E-posta

Diğer Okyanus Siteleri

E-Bültene Üye Ol

Takip Et

Okyanus Kolejleri, Okyanus Holding Kuruluşudur.