Bursa İnegöl Okul Öncesi
Anasayfa > Haberler > 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun

Cumhuriyet'in ilan edilişinin 93. Yıldönümünü kutlamanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Milli egemenliğe dayanan, gücünü halktan alan, iktidarın millete ait olduğu bir rejim olan Cumhuriyetimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, kahraman Türk halkının gayretiyle eşsiz bir zaferle kurulmuştur. Milletimiz Cumhuriyetimizin bütün değerlerini benimsemiş ve bu değerlere dün olduğu gibi bugün de aynı heyecanla sahip çıkmaktadır.

Cumhuriyetimizin 93´inci yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, aziz vatanımızın bütünlüğü ve bağımsızlığı için canlarını ortaya koyan tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, saygı ve şükranla anıyor, bu vesileylet tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimizin Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.

LOKMAN DEMİRAY

GENEL MÜDÜR

• Haber:

Fırat TUMBUL

• Editör:

Fırat TUMBUL

• Ekleme Tarihi:

28 Ekim 2016, Cuma

• Okunma:

• Web Ofis İrtibat:

YORUMLAR
Hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.
Yorum Yazın

Bu Sayfa ile İlgili Görüşlerinizi Bizimle Paylaşın

• Cevabını bulamadığınız sorunuz var mı?
  • Buraya eklenmesini istediğiniz konu var mı?
  • Fazlalık olduğuna inandığınız bölüm var mı?
  • Bu bölümün metni açıklayıcı mı?
  • Görsellik sizi tatmin etti mi?
Okyanus Kolejleri'nin verdiğiniz e-posta adresine düzenli olarak bülten mesajları göndereceğini kabul etmiş oluyorsunuz. Daha fazla bilgiyi Kullanım Şartları sayfasından edinebilirsiniz.

E-posta

Diğer Okyanus Siteleri

E-Bültene Üye Ol

Takip Et

Okyanus Kolejleri, Okyanus Holding Kuruluşudur.