Beylikdüzü Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | OBİT Yarışmasının Final Sergisi ve Ödül Töreni Büyük Bir Coşkuyla Gerçekleşti
OBİT Yarışmasının Final Sergisi ve Ödül Töreni Büyük Bir Coşkuyla Gerçekleşti OBİT Yarışmasının Final Sergisi ve Ödül Töreni Büyük Bir Coşkuyla Gerçekleşti
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Öğrenciler Yaptıkları Projelerin Karşılıklarını Aldılar

Okyanus Koleji ortaokul ve lise öğrencileri arası Bilim İnovasyon ve Tasarım Yarışması olan OBİT bu yıl ilk kez düzenlendi. Okyanus Bargem birimi tarafından gerçekleştirilen OBİT yarışması bu yıldan sonra geleneksel olarak öğrencilerimiz için yapılmaya devam edecek.

3 ay boyunca hayal güçlerini ve yeteneklerini bir araya getiren tasarımlar hazırlayan 484 öğrencimizin başvurusu online olarak değerlendirilmişti. Ön değerlendirme sonucunda 75 projenin finalist seçildiği OBİT yarışması 26 Mayıs 2017 tarihinde Kemerburgaz Okyanus Kolejinde düzenlenen final sergisi ile sona erdi. Ankara, Adana, İzmir, Bursa ve İstanbul kampüslerinden gelen 150 öğrencimizin tasarımsal projeleri, 8 kişilik değerlendirme jürisi tarafından tüm gün boyunca değerlendirildi.

Endüstriyel Tasarım, Sanatsal Tasarım, Bilişimsel Tasarım ve Çevre/Enerji Tasarımları olmak üzere 4 ayrı kategoride gerçekleşen yarışmanın dereceleri  aynı gün gerçekleşen büyük ödül töreni ile belli oldu. Lise ve ortaokul olmak üzere toplam 16 öğrencimiz birincilik ödülü olarak “Avrupa Turu”, 16 öğrencimiz ikincilik ödülü olarak “Yarım Altın” ve 16 öğrencimiz üçüncülük ödülü olarak “Çeyrek Altın” kazandılar.

Finalist olan ve ödül kazanan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. 

Yarışmanın sonuçlarını görmek için tıklayınız..


Haber
:
Duygu YAVUZ
Editör
:
Fırat TUMBUL
Tarih
:
27 Mayıs 2017, Cumartesi 16:21
Okunma
:
31.185 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları