Beykent Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Beykent Kampüsünde Pratik Matematik Etkinliği
Beykent Kampüsünde Pratik Matematik Etkinliği Beykent Kampüsünde Pratik Matematik Etkinliği
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Koleji Beykent Şubesi Matematik Zümresi Matematik dersini daha eğlenceli hale getirmek ve matematiğin hayatımızdaki yerini kavratmak için PRATİK MATEMATİK ekibini şubemizde ağırladı.

PRATİK MATEMATİK, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik benzeri olmayan, matematik ve eğlenceyi birleştiren bir aktivite programıdır. Deneyimli bir ekibin gezici olarak öğrencilere götürdüğü ve öğrencilerin birebir katılımını sağladığı, kısa süreli ve eğlenceli aktiviteler dizisini içerir.

PRATİK MATEMATİK, öğrencilere matematiği sevdirerek temel eğitimi desteklemeyi amaçlar. Matematik derslerinde öğretilen kavramlarla ilgili olarak öğrencilerin ‘Ne işimize yarayacak?’ şeklindeki sorularına yanıt bulmaları için bu kavramların günlük hayattaki uygulamalarını grup çalışması ve aktif katılımlarıyla birebir tecrübe etmelerini sağlar. Öğrenciler problem çözme yeteneklerini uygularken eğlenerek öğrenirler.

Öğrencilerimiz 2 ders saati süresince çeşitli etkinlik istasyonlarında matematiksel düşünceyi geliştiren oyunlara katılarak eğlenerek matematiğin günlük hayatımızdaki yerini kavradılar.


Haber
:
Emrah Karatepe
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
NURSEREN UÇAR
Tarih
:
22 Nisan 2017, Cumartesi 11:39
Okunma
:
1.114 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları