• Avantajlı Kayıtlarımız Başladı
  • Store
  • Yaz Spor Okulu
  • Okyanus Koleji Bursluluk Sınavları ve Testler

U-16 Basketbol Milli Takımı Şampiyon Oldu!

Yorumlar;

• Özcan kurtuldum

22 Şubat 2017, Çarşamba 15:41

Tebrikler askan oğlum hepimize bu gururu yaşatırdığın için teşekkürler
    U-16 Türkiye Basketbol Milli Takımı Avrupa Şampiyonası Hazırlık Turnuvasında Şampiyon Oldu!

U-16 Basketbol Milli Takımımız 28 Ocak- 3 Şubat tarihleri arasında Konya'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası'na hazırlık turnuvasında tüm ülkeleri geride bırakarak şampiyon olmuştur.

Milli takımımızda görev yapan Bahçeşehir  Okyanus Kolejleri öğrencileri Mustafa KURTULDUM,Ömercan İLYASOĞLU ve Tarık SEZGÜN'ü ve diğer tüm sporcu, antrenör,idareci ve tüm personeli yürekten tebrik ederiz.

Ayrıca turnuvada Okyanus Kolejleri öğrencisi Mustafa KURTULDUM en değerli oyuncu ödülünün de sahibi olarak bizleri gururlandırmıştır.

Milli takımımıza ve öğrencilerimize Avrupa Şampiyonası' nda başarılar dileriz.

» Haber: Fırat TUMBUL

» Editör: Fırat TUMBUL

» Ekleme Tarihi: 07 Şubat 2017, Salı 08:58

» Okunma: 1.711 defa okunmuş

Genel Müdürlük : Talat Paşa Cad. Yeşil Irmak Sok. No:1 Esenkent - İSTANBUL
    Okyanus Kolejleri, Okyanus Holding kuruluşudur.
    Galaksi Reklam Ajansı