Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Tübitak'ta Çifte Finalist
Tübitak'ta Çifte Finalist
  • Paylaş
47. TÜBİTAK Finallerinde İki Öğrencimiz Okyanus Kolejleri'ni Temsil Ediyorlar.

47. TÜBİTAK Ortaöğretim öğrencileri arası araştırma projeleri yarışması Türkiye finalleri tüm heyecanıyla devam ediyor. 1-6 Mayıs 2016 tarihlerinde Ankara’da düzenlenen Türkiye finallerinde 12 bölgeden her kategorinin en iyileri yarışıyor.

Yarışmaya bu yıl Marmara Avrupa bölgesinden 1288 öğrencinin hazırlandığı proje başvuru yapmış ve Biyoloji kategorisinde Marmara bölge finallerine 14 proje sergilenmeye lâyık görülmüştür. Okyanus Kolejleri öğrencileri “Dilara Aydın” ve “Loran Arslan’ın” Gül Demirel danışmanlığında hazırladığı “Propolis ve Zerdeçalın Piliç Embriyolarında Damarlanma ve Gelişme Üzerine Etkilerinin Araştırılarak Kanser Tedavisine Katkısının Belirlenmesi” adlı projeleri ile Biyoloji alanında Marmara Bölge Birincisi olmaya hak kazanmışlardı. Şimdi ise, Okyanus Kolejlerini temsil ettikleri Ankara’da, TÜBİTAK bölge finallerinde birinciliği hedefliyorlar.

Ankara Congeresium’da 4 gün boyunca sunum yapacak olan öğrencilerimizi ziyarete giden İncek Okyanus Koleji müdürümüz Onur Kaşkaya ile motivasyonu artan öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

47. TÜBİTAK Ortaöğretim Öğrencileri Arası Araştırma Projeleri Yarışması; 6 Mayıs 2016 Cuma günü saat 10.00’da yapılacak kapanış ve ödül töreniyle sona erecek.


Haber
:
Duygu CELEBCİOĞLU
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Tarih
:
05 Mayıs 2016, Perşembe 00:00
Okunma
:
4.055 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları