Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | The Oxford Big Read Kitap Okuma Yarışmasında Türkiye 2.'cisi Olduk
The Oxford Big Read Kitap Okuma Yarışmasında Türkiye 2.'cisi Olduk
  • Paylaş
‘THE OXFORD BIG READ’ adlı yarışmada Okyanus Kolejleri olarak Türkiye 2.’liğini kazanmış bulunmaktayız.

Okyanus Kolejleri, İlkokul İngilizce Bölümü 1. 2. 3. ve 4. sınıf öğrencilerine yönelik, İngilizce kitap okumayı sevdirmek amacıyla Oxford Üniversitesi Yayınevi ile yürütülmüş olan, Türkiye Çapında toplamda 5100 öğrencinin katıldığı ‘THE OXFORD BIG READ’ adlı yarışma da Okyanus Kolejleri olarak Türkiye 2.’liğini kazanmış bulunmaktayız.

İngilizce eğitiminde en önemli etmenin, mutlu bireyler ve akabinde mutlu projeler üretmek olduğuna inandığımız çalışmalarımızın karşılığını; 17 Şubemizin 8’inde Bölge Finallerinde ilk 10’a kalarak yaşatan öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve bu başarıyı taçlandıran Bahçelievler şubemiz 2. Sınıf öğrencilerimizden Mikail UÇAR ve İngilizce Öğretmenimiz Tuncay CEYLAN’ı tebrik ediyoruz.

Okyanus Kolejleri İlköğretim İngilizce Bölümü olarak, okuma çalışmalarına verdiğimiz değer ve önemin karşılığını almanın mutluluğu ve sevinciyle, yabancı dilde yapacak olduğumuz çalışmalarımız böyle güzel projelerle devam edecektir.

The Oxford Big Read Yarışması Ulusal Sonuçlarına buradan ulaşabilirsiniz.

http://oupeltemail.com/1Q6U-47JVT-76LLEH0U70/cr.aspx


Haber
:
Kuzey Kayahan SARAN
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Tarih
:
09 Mayıs 2016, Pazartesi 00:00
Okunma
:
3.397 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları