Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Şevval Ünsal Türkiye 3.'Sü
Şevval Ünsal Türkiye 3.'Sü
  • Paylaş
Sanat alanında da birçok başarılara imza atan Okyanus Kolejleri'nde "2016 BIC KIDS ULUSAL RESİM YARIŞMASI'NDA" 11-14 yaş kategorisinde Özel Esenkent Okyanus Ortaokulu öğrencimiz "Şevval Ünsal" Türkiye Üçüncüsü Olmuştur.

Okyanus Kolejleri Görsel Sanatlar  Bölüm Başkanı Zerrin Şen " Öğrencimiz iki yıldır sanatsal kulüpte resim yeteneğinde, hafta da iki saat resim eğitimi almaktadır. Yetenek merkezli tek okul olan Okyanus Kolejlerinin ne kadar doğru eğitim verdiğini ortaya çıkan sonuçlarda görmekteyiz. Yetenekli öğrencimizin gelecekte çok büyük başarılara imza atacağına inanıyorum." diyerek Şevval Ünsal'ı tebrik etti.

2200 YILINDA ŞEHİR SİZCE NASIL GÖRÜNECEK

Öğrencimiz Şevval Ünlü ise, yaptığı çalışmayla ilgili şunları paylaştı; "Yaptığım çalışmamda ‘2200 yılında uzaya gitmenin boğaz köprüsünden geçmek kadar kolay olacağını, ulaşım için uçan arabalar yer alacağını hayal ettim. 2200 yılında insanların teknolojiyi kendi yararları için kullanarak, şehir görünümünü hayal ettiğim gibi resimledim." dedi.

Türkiye üçüncüsü olan öğrencimiz Şevval Ünsal ve danışman öğretmenimiz Zerrin Şen’i tebrik  eder, daha nice başarılar dileriz.


Haber
:
Zerrin Şen
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Tarih
:
26 Mayıs 2016, Perşembe 00:00
Okunma
:
4.542 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları