Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanuslu Berfin Kocaoğlu Meksika' da 'En Başarılı Proje' Ödülünü Kazandı
Okyanuslu Berfin Kocaoğlu Meksika' da 'En Başarılı Proje' Ödülünü Kazandı
  • Paylaş
Okyanus Kolejlerİ Öğrencisi Berfin Kocaoğlu Uluslararası Bilim Yarışmasında Meksika' dan Birincilikle Döndü

Meksika’da  6-12  Aralık 2016 tarihleri arasında gerçekleşen Expo Ciencians Nacional 2016 isimli Uluslararası Bilim Yarışmasına Kemerburgaz Okyanus Kolejinden 10. sınıf öğrencimiz Berfin Kocaoğlu ve Avcılar Okyanus Kolejinden 11. sınıf öğrencimiz Yıldız Akkaymak hazırlamış oldukları bilimsel proje çalışmaları ile katılmaya hak kazanmışlardır.

Okyanus Bargem birimi desteğiyle çalışmalarını gerçekleştiren ve hazırlıklarını yapan öğrencilerimizin Kimya ve Sağlık kategorilerinde hazırladıkları çalışmalar yarışmada büyük ilgi gördü…

1800 katılımcının yer aldığı bu büyük organizasyonda Meksika’nın yanı sıra 85 proje uluslar arası kategoride yarıştı.

11 Aralık 2016 Pazar günü gerçekleşen ödül töreninde öğrencimiz Berfin Kocaoğlu’nun  hazırlamış olduğu “FROM PLASTICS WASTE TO HYDROPHOBIC SURFACES…(Atık Plastiklerin Geri Dönüşümüyle Hidrofobik Yüzey Eldesi) “ isimli proje uluslar arası projeler arasında seçilen 5 projeden biri oldu ve “ULUSLARARASI EN BAŞARILI PROJE” ödülünü almaya hak kazandı.

Uluslararası Expo Ciencians Nacional 2016 yarışmasında okulumuzu ve ülkemizi en iyi şekilde temsil eden ve en başarılı proje belgesini almaya hak kazanan öğrencilerimizi ve BARGEM birimimizi tebrik ediyoruz. 


Haber
:
Duygu Celebcioğlu YAVUZ
Editör
:
Fırat TUMBUL
Tarih
:
17 Haziran 2017, Cumartesi 10:08
Okunma
:
5.742 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
Serpil Degerli / 17 Aralık 2016, Cumartesi 18:50
Berfin kızımızı tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum.
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları