Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus'tan Uluslararası Matematik Yarışması'nda 7 Madalya Birden!
Okyanus'tan Uluslararası Matematik Yarışması'nda 7 Madalya Birden!
  • Paylaş
Okyanus Kolejlerinden Uluslararası Matematik Yarışması Pascal, Cayley, Fermat'ta 7 Madalya!

Pascal, Cayley, Fermat Matematik Yarışması, The CEMC (The Centre For Education in Matheatics and Computing) yani Matematik ve Programlama Eğitim Merkezi tarafından lise 9. 10. ve 11. Sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen Kanada menşeli uluslararası bir matematik yarışmasıdır.

Birçok ülkeden lise öğrencilerinin katılım gösterdiği yarışmada, bu sene Okyanus Koleji öğrencileri yarışmaya ilk kez katılım gösterirken, 7 madalyanın da sahibi olmaya hak kazandılar. Yarışmaya katılan öğrenciler arasından üstün başarı gösteren öğrencileri madalya ile onurlandıran yarışmada;

9. Sınıflar arasında gerçekleştirilen Pascal’da Beylikdüzü Okyanus Koleji öğrencisi Muhammed DEMİRCİ; 10. sınıflar arasında gerçekleştirilen Cayley’de Bursa Nilüfer Okyanus Koleji öğrencileri Can TORUN, Aleyna KOYLUCA, Emir KARSLI ve Emre ÇEVİK; 11. sınıflar arasında gerçekleştirilen Fermat’ta Ataşehir Okyanus Koleji öğrencileri Ahmet Melis PAMAY ve Hüseyin AYLIDERE öğrencilerimiz madalya almaya hak kazanmıştır.

Ayrıca yarışmaya katılım gösteren öğrenciler arasından belli bir seviyenin üzerinde başarı gösteren öğrenciler ise sertifika ile ödüllendirilmişlerdir. Pascal’da 23 öğrencimiz; Cayley’de 32 öğrencimiz ve Fermat’ta 24 öğrencimiz sertifika ile ödüllendirilmeye layık görülmüştür. Sertifika alan öğrencilerimizi ekte bulabilirsiniz.

Öğrencilerimizin gösterdiği üstün başarıdan dolayı tebrik ediyor ve haklı gururunu yaşıyoruz. Destek olan öğretmenlerimizi de kutluyor ve teşekkür ediyoruz. 


Haber
:
Pınar ÇETİN
Editör
:
Fırat TUMBUL
Tarih
:
14 Ekim 2017, Cumartesi 15:01
Okunma
:
3.175 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları