Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Kolejlerinde İngilizce Kitap Okuma Rekoru
Okyanus Kolejlerinde İngilizce Kitap Okuma Rekoru
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri 150 Bin İngilizce Kitap Okuyarak Bir Dünya Rekoruna İmza Attı.

Eğitime yaptığı büyük yatırımlar ve sağladığı olanaklar ile adından sürekli söz ettiren Okyanus Kolejleri, Osmite İngilizce Eğitim Programı kapsamında da öncü olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu. Okyanus Kolejleri Ortaokul Ana Bölüm Başkanı Fırat Genç ile başlayan İngilizce kitap okuma projesi, bir dünya rekoru niteliğindeki başarıya imza atmış oldu. 

Öğrencilerin İngilizce eğitiminde öğrenmiş olduklarını hayata geçirmelerini ve okuduklarını anlayıp, yorumlamalarını önemli ölçüde etkileyen bu çalışma, Ortaokul Ana Bölüm Başkanlığı tarafından hazırlanıp öğrencilere sunulmuştur. Tam öğrenme modeliyle eğitimi birleştiren Okyanus Kolejleri, okul içerisinde ve okul dışında İngilizceyi bir yabancı dil olarak görmeyi değil, onu bir yaşam biçimi haline getirmeyi öğrencilerine aşılamıştır.

2015-2016 eğitim yılı ile birlikte, Osmite İngilizce Eğitimi kapsamında kitap okuma hedefinin 31 Mayıs 2016 tarihine kadar 150 bin kitap olması arzulanıyordu. Öğrencilerine sürekli okumayı, okuyarak düşünmeyi ve araştırmayı öğretmeyi amaçlayan Okyanus Kolejleri, 25 Nisan 2016 tarihi itibariyle, 150 bin kitap okuma hedefini 1 ay önceden gerçekleştirmiş ve bu rakamın kısa bir zaman içerisinde 200 bin kitabı geçeceği de tahmin edilmektedir. 150 bin İngilizce kitap okuma rekoru bir dünya rekoru niteliğinde olmakla birlikte, yabancı dil eğitimine verilen önemi ve İngilizce kitap okumanın, yabancı dil öğrenimine sağladığı katkı gözler önüne serilmektedir.

Osmite İngilizce Eğitim Programı ile öğrencilerine sosyal ve eğitim yaşamlarında, hep bir adım önde olmalarına imkân veren Okyanus Kolejleri, okuyan öğrencilerine özel yarışmalar düzenlemekte ve verdiği ödüller ile farkındalık yaratmaya da devam etmektedir.

Okyanus Kolejleri olarak okuyan ve bu rekoru paylaşma mutluluğunu bizlere tattıran öğrencilerimize teşekkür eder, daha nice başarılar dileriz.


Haber
:
Kuzey Kayahan SARAN
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Tarih
:
29 Nisan 2016, Cuma 00:00
Okunma
:
4.008 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları